Λατίνοι Και Άθικτοι(2016)
(Inseparables) | Πρώτη προβολή: 08-06-2017

33 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Φελίπε είναι ένας οικονομικά ευκατάστατος επιχειρηματίας που ύστερα από ένα ατύχημα μένει τετραπληγικός και αναζητά βοηθό για να τον φροντίζει. Παρόλο που ο Φελίπε βλέπει αρκετούς υποψήφιους με τα απαραίτητα προσόντα για την δουλεία, αποφασίζει να προσλάβει τον Τίτο, που εργάζεται ως βοηθός κηπουρού. Ο Τίτο δεν έχει ούτε τα προσόντα ούτε τις προδιαγραφές για να φροντίζει τον Φελίπε, κάτι που γίνεται αμέσως αντιληπτό από τους ανθρώπους του περιβάλλοντος του Φελίπε, την Βερόνικα και την Υβόνη. Προσπαθούν να τον αποτρέψουν να προσλάβει τον Τιτο, αλλά αυτός εμμένει στην απόφαση του. Ο Τίτο είναι το μόνο άτομο που δεν του φέρεται με οίκτο. Παρά τις δυσκολίες, ο Τίτο ανταποκρίνεται στην αποστολή του και διαρκώς εκπλήσσει τον Φελίπε ενώ τον κάνει να χαμογελάσει ξανά. Σύντομα ο Τίτο βοηθάει τον Φελίπε να βρει ξανά νόημα στην ζωή, απολαμβάνοντας τις μικρές καθημερινές χαρές, κάτι που είχε από καιρό ξεχάσει.

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:Αργεντινή
Σκηνοθέτης:Marcos Carnevale
Πρωταγωνιστούν:Oscar Martínez, Rodrigo De la Serna, Alejandra Flechner, Carla Peterson
Διάρκεια:108
40
Χρήστος Μήτσης
2014-06-20
Πιστό ριμέικ των γαλλικών «Άθικτων», λιγότερο συγκινητικό ή αστείο χωρίς την παρουσία του καταιγιστικού Ομάρ Σι.
30
Μανώλης Κρανάκης
2014-06-18
Αργεντίνικο ριμέικ των «Αθικτων» - κόπια της πρωτότυπης γαλλικής επιτυχίας στο πιο μελοδραματικό, ελαφρύ και αδιάφορο της.
30
Βαρβάρα Κοντoνή
2014-06-16
Οι... λατίνοι «Άθικτοι» είναι το αργεντίνικο remake μιας κατά τα άλλα συμπαθητικής ταινίας, που όμως κανείς μας δεν ήθελε.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση