Ομάδα Aυτοκτονίας(2016)
(Suicide Squad) | Πρώτη προβολή: 25-08-2016

45 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
5.3 με βάση 6 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η κυβερνητική πράκτωρ Δρ. Αμάντα Γουόλερ θα συγκεντρώσει την πιο επικίνδυνη ομάδα κακοποιών, οι οποίοι θα αναγκαστούν να εργαστούν ως όπλα της αμερικάνικης κυβέρνησης στην καταπολέμηση του κακού. Μέλη της Ομάδας Αυτοκτονίας είναι ορισμένοι από τους πιο εικονικούς και επικίνδυνους ήρωες της DCComics, μεταξύ των οποίων, ο Joker, o Deadshot, o Captain Boomerang, η Harley Quinn, η Enchantress, o Rick Flagg και ο Killer Croc.

Είδος:Δράσης, Περιπέτεια, Εγκλήματος
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:David Ayer
Πρωταγωνιστούν:Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Joel Kinnaman
Διάρκεια:123
70
Τάσος Μελεμενίδης
2014-06-20
Εκμεταλλεύεται άριστα την εισαγωγή του, δεν ορμά με τα μούτρα στη βασική ιστορία και δίνει χρόνο στους ήρωές του για να μας συστηθούν. Βλέπουμε χωρίς βιασύνη το σχέδιο της κυβέρνησης, τοποθετημένο χρονικά στο σύμπαν της DC λίγο μετά το τέλος του Batman v Superman, το οποίο κινηματογραφικά το έχουμε δει στο Και οι Δώδεκα Ήταν Καθάρματα του 1967, μόνο που εδώ ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος προσαρμόζεται σε έναν δυστοπικό και ασαφή χρονικά, μελλοντικό κόσμο.
60
Ηλίας Φραγκούλης
2014-06-18
Λιγότερες υπερδυνάμεις, ψήγματα από τον αναρχισμό του χαρακτήρα του «Deadpool», διάθεση και στιλ από το παρελθόν της πιο macho περιπέτειας, η «Ομάδα Αυτοκτονίας» κάνει ένα αξιοπρεπές ποδαρικό που μπορούν να εκτιμήσουν και θεατές που δεν κόβουν φλέβα για τα κομίστικα νταβαντούρια καταστροφών και απειλών του πλανήτη μας.
40
Γιάγκος Αντίοχος
2014-06-16
Μια πλήρως αποπροσανατολισμένη περιπέτεια με ερμηνευτικά εκκωφαντικούς χαρακτήρες, που φωνάζουν μάλλον γιατί δεν έχουν τίποτα να πουν. Μόνος διασωθείς ο Γουίλ Σμιθ με τη γήινη ερμηνεία του.
40
Άντα Δαλιάκα
2014-06-14
Συγκεχυμένη η δράση, αποπροσανατολισμένο το στόρι ανάμεσα στην κακή και την καλή φύση των αντι-ηρώων, πουθενά ο υποσχόμενος νιχιλισμός.
30
Μανώλης Κρανάκης
2014-06-12
Οι «χειρότεροι των χειρότερων» της DC Comics σε μια ταινία που τους μοιάζει. Με έμφαση στο...χειρότερο.
30
Γιάννης Ζουμπουλάκης
2014-06-10
Για μία ακόμη φορά η υπερβολή κινεί τα γρανάζια μιας σούπερ διασκεδαστικής περιπέτειας, για όσους τουλάχιστον συμπαθούν το είδος που το «Suicide Squad» αντιπροσωπεύει (στους οποίους προσωπικά δεν ανήκω).
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση