Όχι Μόνο Φίλοι(2011)
(Friends with Benefits) | 

45 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μια νεαρή και όμορφη «κυνηγός ταλέντων» στη Νέα Υόρκη, γνωρίζει έναν υποψήφιο υπάλληλο και τον πείθει να μετακομίσει στην πόλη για τη νέα του δουλειά. Παρά την έντονη έλξη μεταξύ τους, συνειδητοποιούν και οι δύο ότι αυτό που πάει να χτιστεί ανάμεσά τους, είναι ό,τι ακριβώς απέφευγαν από τις σχέσεις τους μέχρι τώρα. Έτσι, αποφασίζουν να δουν τι θα γίνει αν αφήσουν τα συναισθήματα στην άκρη και το κρατήσουν μόνο για το σεξ!

Είδος:Κωμωδία, Ρομαντική
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Will Gluck
Πρωταγωνιστούν:Justin Timberlake, Mila Kunis, Woody Harrelson, Richard Jenkins
Διάρκεια:109
Μια φρέσκια και ευχάριστη ρομαντική κομεντί, με ένα καυτό και απόλυτα ταιριαστό πρωταγωνιστικό δίδυμο, ότι πρέπει για να περάσεις ευχάριστα το βράδυ σου. Το μοντάζ να μην ήταν τόσο κουραστικά γρήγορο και όλα θα ήταν πολύ καλύτερα!
55
Αλέξανδρος Κυριαζής
Η μισή ταινία είναι ίσως από τις καλύτερες κωμωδίες της χρονιάς, και στην υπόλοιπη μισή θες να παλουκώσεις τους δημιουργούς της έξω από το κάστρο του Δράκουλα. Ακόμα όμως και έτσι, το συνολικό πρόθεμα είναι, έστω και ελαφρώς, θετικό.
50
Λουκάς Τζούρος
Τα κλισέ δίνουν και παίρνουν μέσα στην ταινία, αλλά δε θα σας ενοχλήσουν και πάρα πολύ γιατί είναι αρκετά καλά σκηνοθετημένα. Γλυκό για κάποιους, υπερβολικό για κάποιους άλλους, με το "Όχι μόνο φίλοι" σίγουρα θα έχετε μια ωραία βραδιά.
40
Δημήτρης Παπαμίχος
Ειδικότερα, πρόκειται για μια τυπική κομεντί με ελάχιστο γέλιο, που προσεγγίζει με ελαφρότητα την σεξουαλική ζωή και τις αισθηματικές σχέσεις μέσα από την ακτινοβολία των αστεριών του.
20
Νεκτάριος Σάκκας
Το «Friends With Benefits» ανήκει στη διόλου κολακευτική υποκατηγορία των ρομαντικών κομεντί που βλέποντάς τες σε κάνουν να πιστεύεις πως το εν λόγω είδος είναι κλινικά νεκρό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση