The Green Hornet(2011)
Πρώτη προβολή: 27-01-2011

39 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
5.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένας κληρονόμος μεταμφιέζεται για να πολεμήσει το έγκλημα τη νύχτα. Καθώς δεν έχει ούτε ταλέντα ούτε ικανότητες, βασίζεται στον φίλο του, γκουρού των πολεμικών τεχνών.

Είδος:Κωμωδία, Περιπέτεια
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Μισέλ Γκόντρι
Πρωταγωνιστούν:Σεθ Ρόγκεν, Τζέι Τσου, Κάμερον Ντίαζ, Τομ Γουίλκινσον
Διάρκεια:119
60
Άρης Λεχουρίτης
myFILM.gr
2019-03-10
Ο Γκοντρί δεν νοιάζεται να εισχωρήσει σε βάθος στους χαρακτήρες και τις καταστάσεις ούτε να δείξει κάποια σοβαρότητα. Απλά μας δίνει ένα απολαυστικό 2ωρο με έξυπνες ατάκες και πολύ καλά εφέ.
50
Νίνος Φένεκ Μικελιδης
Ελευθεροτυπία
2019-03-08
Ένας ήρωας των κόμικς επιστρέφει σε μια περιπέτεια που διακωμωδεί με φαντασία και ευρηματικότητα το είδος.
40
Χάρης Καλογερόπουλος
Cine.gr
2019-03-06
Εν τέλει τι παρακολουθούμε; κωμικές ατάκες (πολλές βγάζουν γέλιο) και ακατάσχετη δράση με κυνηγητά αυτοκινήτων, εκρήξεις, προσγειώσεις πάνω στην γραμμή παραγωγής στο τυπογραφείο, σαματά, φασαρία κακό ...για το τίποτα, σε άχρηστη συσκευασία 3-D – να το πάρουν απόφαση.
25
Νίκος Ρέντζος
Δες και πες!
2019-03-04
Ο Ρόγκεν θέλει να κάνει κωμωδία, ο Γκοντρί όχι ακριβώς κι έτσι λοιπόν αυτό που βγαίνει είναι ένα φιλμ χωρίς χαρακτήρα. Μια ταινία που θέλει να δώσει βάρος στην ιστορία του ήρωα αλλά το ξεχνάει πριν προλάβει να το χτίσει, μια ταινία που προσπαθεί να γίνει ταινία δράσης αλλά η προσπάθεια δεν είναι αρκετή.
20
Σταύρος Γανωτής
Cine.gr
2019-03-02
Η ταινία λειτουργεί κι ως παρωδία κι αν την δείτε καθαρά έτσι, θα αντέξετε το πουπουλένιο σενάριο και την εκτός-τόπου φάτσα του Seth Rogen. Προσθέστε και δυο-τρεις σκηνές που ανάβουν τα αίματα και το εισιτήριο της το έβγαλε. Α, κι ο Waltz. Δεν σου γεμίζει το μάτι για οσκαρικός, αλλά είναι ένας κακός που κάνει καλά τη δουλειά του.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση