40 Βαθμολόγιο
με βάση 2 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένας δικηγόρος αποφασίζει να κλέψει από τον τοπικό μαφιόζο που είναι και πελάτης του, ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Ο συνεργάτης του στο έγκλημα, ιδιοκτήτης στριπτιτζάδικου, δεν φαίνεται πρόθυμος να μοιραστεί τα λάφυρα, ενώ στη μέση εμπλέκεται και μία μοιραία γυναίκα, που ξέρει περισσότερα από ό,τι όλοι νομίζουν.

Είδος:Εγκλήματος, Κωμωδία, Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Harold Ramis
Πρωταγωνιστούν:John Cusack, Billy Bob Thornton, Randy Quaid, Oliver Platt
Διάρκεια:92
50
Στέφανος Πρόκος
Πρόκειται, λοιπόν, για μία σχετικά ενδιαφέρουσα πρόταση στο χώρο του μοντέρνου noir, που όμως έχει ως μεγαλύτερη αδυναμία της την τάση να θυμίζει αρκετές παλιότερες ταινίες, όπως τα "Η Τιμή Των Πρίτζι", "Το Χρήμα της Οργής", "Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι" και "Fargo", για να ονομάσουμε μερικά, χάνοντας, συνεπώς, σε μια ολότελα δική της ταυτότητα, που θα έσπρωχνε την ταινία χιλιόμετρα μακριά, στα μάτια του θεατή. Πάντως, βλέπεται ευχάριστα.
30
Νικόλας Γρηγορίου
"Απογοήτευση". Αυτή είναι η κατάλληλη λέξη για να περιγράψει την νέα προσπάθεια του σκηνοθέτη και ηθοποιού Harold Ramis («Groundhog Day», «Multiplicity», «Analyze This», «Analyze That») να επανέλθει στο είδος των ταινιών που γνωρίζει να κάνει τόσο καλά, την μαύρη κωμωδία. Και είναι πραγματικά κρίμα, αφού ο σκηνοθέτης έχει στην διάθεση του ένα καταπληκτικό καστ. Η υπόθεση όμως τον προδίδει.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση