Μου Λείπεις Ήδη(2015)
(Miss You Already)  Πρώτη προβολή: 05-11-2015

41 Βαθμολόγιο
με βάση 15 κριτικές
4.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Οι Μίλι και Τζες είναι αχώριστες φίλες από παιδιά. Όταν όμως η πρώτη αρρωστήσει από καρκίνο και λίγο αργότερα η δεύτερη μείνει έγκυος, η φιλία τους θα δοκιμαστεί σκληρά.

Είδος:Δράμα
Χώρα:Ην. Βασίλειο
Σκηνοθέτης:Κάθριν Χάρντγουικ
Πρωταγωνιστούν:Ντρου Μπάριμορ, Τόνι Κολέτ, Ντόμινικ Κούπερ, Πάντι Κονσιντάιν
Διάρκεια:112
70
Χριστίνα Ιωαννίδου
Thessaloniki Arts and Culture
2021-07-20
Μια ταινία φτιαγμένη (αρτιότατα) από γυναίκες για γυναίκες, με πολύ δυνατό cast και μια ιστορία φιλίας που θα συγκινήσει και θα ταρακουνήσει όλους όσους θεωρούν δεδομένο έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο στη ζωή τους. Τον καλύτερό τους φίλο.
50
Χριστίνα Φακίνου
FilmBoy
2021-07-18
Το Miss You Already είναι μια ταινία για μια πολύ δυνατή φιλία, που θα μπορούσε να είναι καλή, θα μπορούσε να ξεχωρίσει, αλλά χάνεται στα πολλά λάθη και κλισέ.
50
Βικτωρία Μιχαήλ
FreeCinema
2021-07-16
Οι γυναικοπαρέες μεταξύ 20 και 50 ετών (ιδιαίτερα αυτές που έχουν να πατήσουν πόδι σε αίθουσα απ' τις «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι») θα το αγκαλιάσουν πιο ένθερμα απ' τον καθένα.
40
Ζουμπουλάκης Γιάννης
Το Βήμα
2021-07-14
Η ταινία προσπαθεί να ξεφύγει κάπως από τα συνηθισμένα παρουσιάζοντας τους πάντες να αντιμετωπίζουν με σχετική χαλαρότητα το πρόβλημα αλλά, ενώ η σκηνοθέτρια Κάθριν Χάρντγουικ ξέρει να χειρίζεται με ευχέρεια σχέσεις γυναικών, όπως έχει ήδη αποδείξει με την πολύ καλή ταινία της «Δεκατριών», εδώ πέφτει σε παγίδες εντελώς σχηματικών σκηνών όπως εκείνη που συνδυάζει την είδηση για μαστεκτομή της καρκινοπαθούς με την είδηση της εγκυμοσύνης της φίλης της.
40
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
Μonopoli.gr
2021-07-12
Πέρα από τις σεναριακές υπερβολές (όλοι οι θεατές στο σινεμά πλην της κολλητής της καταλαβαίνει πως η τύμπανο- κοιλιά της Drew Barrymore δεν είναι μόνο παχάκια αλλά προχωρημένη εγκυμοσύνη) ή τις ηθικοπλαστικές διδαχές περί σωτηρίας ενός διαλυμένου γάμου κ.ο.κ., η εναγώνια προσπάθεια των συντελεστών του φιλμ είναι να προκαλέσουν παράκρουση στους θεατές από το κλάμα.
40
Φοίβος Κρομμύδας
POPAGANDA
2021-07-10
Γλυκό μεν, όχι ξεχωριστό ή μη-κοινότυπο δε. Σίγουρα μπορεί να δημιουργήσει συναισθήματα, αλλά μετά το πέρας της ταινίας και του χρόνου ο αντίκτυπος θα είναι ο ίδιος; Μάλλον για προσωρινό «φούντωμα» φαίνεται. Ευχάριστο, αλλά με όριο.
30
Χρήστος Μήτσης
αθηνόραμα
2021-07-08
Συγκρατημένα μελό, αλλά απόλυτα προβλέψιμο δράμα, το οποίο προσπαθεί υστερικά να παραμείνει στην ανάλαφρη πλευρά.
30
Νεκτάριος Σάκκας
cinemagazine.gr
2021-07-06
Μόνο που δε μένουν και πολλά περιθώρια στις Μπάριμορ και Κολέτ, όταν από τον τίτλο κιόλας η ταινία προδιαθέτει για μία διαπραγμάτευση με την αρρώστια και το θάνατο, η οποία μάλιστα αποδεικνύεται εξαιρετικά στείρα όταν καλείται να συνδιαλλαγεί συναισθηματικά με τον θεατή σε ένα επίπεδο πέραν της απλής επιβολής θλίψης.
30
Αντώνης Γκούμας
Cinepivates
2021-07-04
Δεν μπορώ να σας αποτρέψω να την δείτε, από τη μια για την γεμάτη ερμηνεία της Κολέτ, από την άλλη για κάποια όμορφα κωμικά στιγμιότυπα. Θεωρώ όμως ότι η προσέγγιση του θέματος δεν εστιάζει σωστά και η γυναικεία φιλία περνά σε δεύτερη μοίρα, μπρος στο δράμα της ασθένειας. Παρά αυτής της παρέκλισης, η ταινία χτίζει την συγκινησιακή ατμόσφαιρα και προσφέρεται για πολύ... κλάμα.
20
Γιώργος Κρασσακόπουλος
FLIX
2021-07-02
Μια ταινία για την «ασθένεια της εβδομάδας» που όχι μόνο δεν αποφεύγει τα κλισέ της κινηματογράφησης του καρκίνου, μα προσθέτει κάτι ακόμη χειρότερο, χαριτωμένα μοντάζ, σπίτια και ρούχα που μοιάζουν βγαλμένα από ρεπορτάζ αγοράς και δυστυχώς, συχνά συναισθήματα ανάλογου βάθους.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση