The Hangover(2009)
Πρώτη προβολή: 16-07-2009

64 Βαθμολόγιο
με βάση 9 κριτικές
7.0 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Δυο μέρες πριν παντρευτεί, ο Νταγκ πηγαίνει στο Λας Βέγκας, μαζί με τρεις θεότρελους φίλους του, για ένα ξέφρενο εργένικο πάρτι, που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Συμβαίνει όμως το ακριβώς αντίθετο! Την επόμενη μέρα, οι τρεις φίλοι ξυπνούν και κανείς τους... δεν θυμάται τίποτα! Τα στοιχεία, που έχουν στη διάθεση τους σχετικά με το τι έγινε το προηγούμενο βράδυ, είναι μάλλον ασύνδετα: μια τίγρης στο μπάνιο τους, ένα μωρό 6 μηνών στη ντουλάπα τους, ένα δόντι σπασμένο. Και το σημαντικότερο; Ο γαμπρός είναι άφαντος!

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Todd Phillips
Πρωταγωνιστούν:Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms, Justin Bartha
Διάρκεια:100
80
Νεκτάριος Σάκκας
CINEMANEWS.GR
2018-08-18
Θεότρελες καταστάσεις, απολαυστικοί χαρακτήρες, το παλαβό - αν και περιττό - cameo του Tyson καθώς και διάφορες άλλες εκπλήξεις σερβίρονται μαζί με γερές δόσεις trash-style και υπόσχονται σχεδόν βέβαιη διασκέδαση για το κοινό που ούτως ή άλλως ξέρει να την εντοπίζει από χιλιόμετρα.
80
Νίκος Δρίβας
CINERAMEN
2018-08-16
Τρελές καταστάσεις και ξέφρενος ρυθμός συνθέτουν ίσως την πιο παλαβή και εντελώς αντισυμβατική κωμωδία της τελευταίας δεκαετίας!
70
Γιάννης Πεντσερετζίδης
myFILM.gr
2018-08-14
Το "The Hangover" είναι μια ξεκαρδιστική action buddy comedy, που θα σας ανταμείψει με τις ατάκες του, τα gags του, το καλό χοντροκομμένο χιούμορ αλλά και τον σουρεαλισμό του.
70
gkastori
Newsfilter
2018-08-12
Περιέχει τρελές καταστάσεις, που σίγουρα είναι εκτός πραγματικότητας, αλλά ειλικρινά υπάρχουν τόσο απολαυστικές ερμηνείες και γερές δόσεις γέλιου, που δε θα σας ενοχλήσουν.
65
Δημήτρης `YpNoS` Παπαγεωργίου
Cine.gr
2018-08-10
Ένα road-trip με στοιχεία μυστηρίου τα οποία τελικώς θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του θεατή, ο οποίος θα έχει λάβει ένα αρκετά ειλικρινές δείγμα από το trailer του Hangover. Οι κωμικές στιγμές σίγουρα δεν είναι όλες πετυχημένες καθώς θα φλερτάρουν επικίνδυνα με τον ορό της "αμερικανιάς", όμως δεν θα λείψουν αυτές που θα σας προκαλέσουν πηγαίο γέλιο και αρκετά πονηρά χαμόγελα.
65
Άντυ Δημοπούλου
myFILM.gr
2018-08-08
Μία ατακαδόρικη κωμωδία, σκέτη αμερικανιά, που όμως καταφέρνει να κάνει και τους πιο απαιτητικούς - ποιοτικούς - να γελάσουν και παραμένει χιουμοριστική, χωρίς να γίνεται υπερβολική ή αποκρουστική.
60
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
LiFO
2018-08-06
Το Hangover είναι μια κωμωδία που έχει όλα τα φόντα να γίνει κλασική μέσα από τις αναφορές και το «χάσιμό» της. Ξεχωρίζει γιατί βάζει τάξη στο μπουρδέλο που έχουν προκαλέσει οι δράστες και οπτικοποιεί το σωστό timing στις ατάκες.
60
zerVo
Movies Ltd
2018-08-04
Οι αστείες καταστάσεις και τα έξυπνα λεκτικά γκαγκς είναι σε διαρκή διάταξη από τον Philips, που διαθέτει εμπειρία, δυναμικό θέμα και κυρίως περίσσευμα ταλέντου από τους πρωταγωνιστές του.
30
Σταύρος Γανωτής
Cine.gr
2018-08-02
Είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι από εσάς θα ξεκαρδιστούν με αρκετά από τα «ενοχικά» αστεία, βασικά αυτά που τραβούν την κατάσταση στα σεξιστικά άκρα. Γιατί πέρα από αυτά, το σενάριο είναι ένα ευφυές φύλο και φτερό: μια Αγκάθα Κρίστι με τάσεις αυτοκτονίας! Τα φώτα τα τραβάει ο ελληνικής καταγωγής Zach Galifianakis, αλλά δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κακέκτυπο του John Belushi των ένδοξων νεανικών ημερών.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση