20 Βαθμολόγιο
με βάση 2 κριτικές
0.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η παταγώδης αποτυχία των πειραμάτων του δόκτορος Βίκτορ Φράις για να διατηρήσει στη ζωή τη σύζυγό του με την μέθοδο της κρυογένεσης, είχαν ως αποτέλεσμα τη μετάλλαξη του πρώτου στον μοχθηρό Μίστερ Φριζ, που τώρα πια πρέπει να διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματός του υπό το μηδέν. Η μοναδική του φιλοδοξία είναι να μετατρέψει τη Γη σε ένα απέραντο παγόβουνο! Παράλληλα, η βοτανολόγος Πάμελα Άισλι, που δεν είναι άλλη από την διαβολική Πόιζον Άιβι, σκοπεύει να αφανίσει το ανθρώπινο είδος ώστε τελικά τα φυτά να πάρουν τον έλεγχο στα «χέρια» τους. Θα μπορέσουν άραγε ο Μπάτμαν και ο συνεργάτης του Ρόμπιν να αντιμετωπίσουν τους δύο σατανικούς εγκληματίες και να αποτρέψουν τον όλεθρο;

Είδος:Δράσης, Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Joel Schumacher
Πρωταγωνιστούν:George Clooney, Arnold Schwarzenegger, Chris O'Donnell, Uma Thurman
Διάρκεια:125
40
Άλκηστις Χαρσούλη
Cine.gr
Το Batman και Robin είναι κατά γενική ομολογία η χειρότερη ταινία του γνωστού franchise και την κατάσταση δεν σώνει ούτε η παρουσία του George Clooney που ερμηνεύει τον ομώνυμο ρόλο με το γνωστό μπλαζέ ύφος που ναι μεν αποτελεί εργαλείο σε άλλου είδους ταινίες εδώ όμως αποδεικνύεται ελάττωμα.
0
Ψηλέας Ψογκ
Cineχώς εδώ!
Η κιτς αισθητική και η ανώριμη σκηνοθετική ματιά του Τζόελ Σουμάχερ γελοιοποιούν το σαγηνευτικό μύθο του Μπάτμαν και προσβάλλουν τη νοημοσύνη του θεατή. Οι συντελεστές της ταινίας θα έπρεπε να πάνε φυλακή για αυτό το... βλάσφημο τερατούργημα!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση