87 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η μπασκετική σειρά-φαινόμενο επιστρέφει με το NBA 2K19! Ζήσε τη δράση από κάθε πλευρά του αγώνα, και γίνε ένας θρύλος στα γήπεδα του NBA. Το NBA 2K19 γιορτάζει 20 χρόνια πρωτοπορίας που επαναπροσδιόρισε τα basketball games, από τα κορυφαία στην κατηγορία τους γραφικά και το gameplay έως τους πρωτοποριακούς τρόπους παιχνιδιού και μια γοητευτική ανοιχτή "Neighbourhood".

Είδος:Sports
Δημιουργός:Visual Concepts
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch, XboxOne
94
i-TECH4u.gr
2018-09-08
Απαιτητικό, όμως σε αποζημιώνει απόλυτα. Για άλλη μια χρονιά, ο καλύτερος μπασκετικός τίτλος εκεί έξω.
90
Χρήστος Λιάπης (PS4)
2018-09-06
Το ήδη υπέροχο gameplay έχει δεχθεί μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές, η παρουσίαση είναι ό,τι κοντινότερο σε τηλεοπτική μετάδοση έχουμε δει, η Καριέρα είναι ένα μεγάλο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση μετά το περσινό στραβοπάτημα, και το περιεχόμενο είναι πραγματικά ατελείωτο. Αν επέστρεφε και η Euroleague, τα παράπονα θα ήταν πραγματικά ελάχιστα. Μέχρι τότε, όμως, είμαστε απολύτως καλυμμένοι με τον Greek Freak να ίπταται στα γήπεδα του NBA.
90
Braveheart1980 (Switch)
2018-09-04
Το NBA 2k19 εξακολουθεί να είναι ο πρωταθλητής των μπάσκετ videogames. Τελεία και παύλα. Αν δεν υπήρχε τόσο έντονη ανάγκη grind-αρίσματος με μοναδική εναλλακτική τα microtransactions θα δίναμε το απόλυτο 10 στον τίτλο. Απόλυτα πλήρης σε περιεχόμενο, εξαιρετικό gameplay και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σε handheld λειτουργία.
74
Πάνος "Calm Dreamer" Αλεξόπουλος
2018-09-02
Ο τίτλος τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Χάνει σε μερικά σημεία το τέλειο μα είναι πράγματα που φτιάχνονται, και έχουμε πίστη στους developers. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΡΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ!!!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση