88 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μπείτε στον μαγικό κόσμο της Φόρμουλα 1 με τις επίσημες ομάδες, τους οδηγούς και τα 21 σιρκουί του πρωταθλήματος 2018. Έξω από τις πίστες, το F1 2018 σας προκαλεί να κλέψετε τις εντυπώσεις με την καλύτερη λειτουργία καριέρας που κυκλοφόρησε ποτέ στη σειρά, με συνεντεύξεις τύπου, εκτεταμένες επιλογές έρευνας και ανάπτυξης, καθώς και σημαντικές αλλαγές κανόνων στο τέλος της σεζόν. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ξαναζήσετε την αθλητική ιστορία με 20 κλασικά αυτοκίνητα F1 από θρυλικούς οδηγούς και κατασκευαστές.

Είδος:Racing
Δημιουργός:Codemasters
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
90
Terminator (PS4 Pro)
2018-09-06
Το F1 2018 πετυχαίνει την μαγική τριπλέτα που ονειρεύεται κάθε σοβαρό racer: εθιστικό career, σωστός χειρισμός και διασκεδαστικοί αγώνες. Δεν είναι απλά το καλύτερο παιχνίδι F1 μέχρι τώρα, αλλά και ένα από τα καλύτερα racers της γενιάς γενικώς. Αν σας αρέσει η Formula 1, το τσιμπάτε οπωσδήποτε και θα ασχολείστε μαζί του για πολύ καιρό, ίσως και μέχρι να βγει το F1 2019.
90
Γιώργος Τσακίρογλου (PS4)
2018-09-04
Η φετινή πρόταση είναι και με διαφορά η καλύτερη στιγμή της εταιρίας γύρω από τον κόσμο της F1 και πραγματικά δημιουργεί την απορία κατά πόσο ένα ολοκληρωμένο πακέτο, μπορεί του χρόνου να γίνει ακόμα καλύτερο.
85
Λεωνίδας Πάτρας (PS4)
2018-09-02
Δεν ξέρω πόσα χρόνια πριν πρέπει να ταξιδέψουμε για να δούμε ένα τόσο πλήρες F1 game. Η ποιότητα της Codemasters αναδεικνύεται στο νέο πλούσιο Career Mode αλλά και τo ίδιο το μοντέλο οδήγησης που συνδυάζει sim και πιο arcade καταστάσεις ανάλογα με τα θέλω του παίκτη.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση