85 Βαθμολόγιο
με βάση 10 κριτικές
9.3 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μπείτε στον μαγικό κόσμο της Φόρμουλα 1 με τις επίσημες ομάδες, τους οδηγούς και τα 21 σιρκουί του πρωταθλήματος 2018. Έξω από τις πίστες, το F1 2018 σας προκαλεί να κλέψετε τις εντυπώσεις με την καλύτερη λειτουργία καριέρας που κυκλοφόρησε ποτέ στη σειρά, με συνεντεύξεις τύπου, εκτεταμένες επιλογές έρευνας και ανάπτυξης, καθώς και σημαντικές αλλαγές κανόνων στο τέλος της σεζόν. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ξαναζήσετε την αθλητική ιστορία με 20 κλασικά αυτοκίνητα F1 από θρυλικούς οδηγούς και κατασκευαστές.

Είδος:Racing
Δημιουργός:Codemasters
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
90
Πλάτων Πέππας (XboxOne)
Enternity.gr
2018-09-20
Είναι η λεπτομέρεια, οι εξελίξεις που είναι παρούσες όπου χωρούσαν και, ειδικότερα, κάτω από το καπό, που μετατρέπουν τη φετινή πρόταση της Codemasters σε ακόμα καλύτερο και περισσότερο ισορροπημένο τίτλο. Αν βλέπαμε κάποια βελτίωση στον τεχνικό τομέα και αν οι συνεντεύξεις που -καλώς- προστέθηκαν ήταν πιο ουσιώδεις, δεν θα υπήρχε κανένας λόγος το F1 2018 να μην λάβει διψήφια βαθμολογία.
90
Terminator (PS4 Pro)
game2.0
2018-09-18
Το F1 2018 πετυχαίνει την μαγική τριπλέτα που ονειρεύεται κάθε σοβαρό racer: εθιστικό career, σωστός χειρισμός και διασκεδαστικοί αγώνες. Δεν είναι απλά το καλύτερο παιχνίδι F1 μέχρι τώρα, αλλά και ένα από τα καλύτερα racers της γενιάς γενικώς. Αν σας αρέσει η Formula 1, το τσιμπάτε οπωσδήποτε και θα ασχολείστε μαζί του για πολύ καιρό, ίσως και μέχρι να βγει το F1 2019.
90
Γιώργος Τσακίρογλου (PS4)
GameOver.gr
2018-09-16
Η φετινή πρόταση είναι και με διαφορά η καλύτερη στιγμή της εταιρίας γύρω από τον κόσμο της F1 και πραγματικά δημιουργεί την απορία κατά πόσο ένα ολοκληρωμένο πακέτο, μπορεί του χρόνου να γίνει ακόμα καλύτερο.
89
Παντελής Δασκαλέλος (XboxOne)
IGN Greece
2018-09-14
Νικά τον προκάτοχο του με διάφορα χιλιοστών του δευτερολέπτου και διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του καλύτερου Racing της φετινής χρονιάς.
86
MeLigaLogia
Με λίγα λόγια
2018-09-12
Ο τίτλος της Codemasters αποτελεί έναν ευχάριστο μονόδρομο για τους φίλους της Formula 1, καθώς αποτυπώνει πειστικά τη συναρπαστική ατμόσφαιρα του δημοφιλούς μηχανοκίνητου σπορ.
85
Μιχάλης Παγκίδης (PS4)
PSaddict.gr
2018-09-10
Κάντε την χάρη στον εαυτό σας και προσθέστε το συγκεκριμένο κομμάτι στην συλλογή σας καθώς δεν πρέπει να λείπει διότι είναι ο καλύτερος F1 τίτλος μέχρι στιγμής.
85
Λεωνίδας Πάτρας (PS4)
VideoGames24
2018-09-08
Δεν ξέρω πόσα χρόνια πριν πρέπει να ταξιδέψουμε για να δούμε ένα τόσο πλήρες F1 game. Η ποιότητα της Codemasters αναδεικνύεται στο νέο πλούσιο Career Mode αλλά και τo ίδιο το μοντέλο οδήγησης που συνδυάζει sim και πιο arcade καταστάσεις ανάλογα με τα θέλω του παίκτη.
84
Σιμιτσιάδης Βασίλης (PC)
Three Pixels Lab
2018-09-06
Το παιχνίδι με τις επιλογές του full weekend προσφέρει αρκετές ώρες, αλλά δεν θα μπορούσα να το προτείνω για όλους τους φίλους των racing παιχνιδιών. Σε αντίθεση με παιχνίδια όπως Project Cars, Grid και Forza, οδηγάς ένα μόνο αμάξι, που απλά αλλάζει το skin και ελάχιστα και οι αποδόσεις. Για όσους ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν, παρ' όλα αυτά, το game είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, όμορφο, και ανά στιγμές προσφέρει και αρκετή δράση. Όσο για τα ανακυκλωμένα γραφικά ελπίζουμε να ανανεώνονται σταδιακά.
80
Μάρκος Ασκανιάν (PS4)
GameWorld
2018-09-04
Ο επίσημος εξομοιωτής της F1 διεκδικεί πλέον την κορυφή με ουσία και σημαντικές βελτιώσεις.
75
Κώστας Καμινάρης (PC)
Alt-Tab
2018-09-02
Το παιχνίδι προτείνεται ανεπιφύλακτα στους φανατικούς οπαδούς της Formula 1. Όσον αφορά τους υπόλοιπους που δεν είναι σχετικοί με αυτό, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί, καθώς εύκολα μπορεί να νιώσετε έξω από τα νερά σας, και να μην σας αγγίξει το παιχνίδι ούτε στο ελάχιστο. Θεωρούμε πως η πρώτη επαφή με τα παιχνίδια ταχύτητας θα πρέπει να γίνει με μια πιο χαλαρή εμπειρία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση