83 Βαθμολόγιο
με βάση 2 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ερμηνεύστε το νόμο όπως σας βολεύει! Αναλάβετε το ρόλο του σερίφη, διαχειριστείτε το αστυνομικό προσωπικό, πάρτε δύσκολες αποφάσεις και προπάντων αποφύγετε να μπείτε φυλακή. Όπως και το πρώτο παιχνίδι, το This is the Police 2 συνδυάζει στοιχεία adventure και διαχείρισης αποθεμάτων και διαθέτει πρόσθετους μηχανισμούς που αναδεικνύουν τόσο τη στρατηγική όσο και το τακτική πλευρά του.

Είδος:Adventure, Strategy
Δημιουργός:Weappy Studio
Πλατφόρμα:PC
95
Rivereyes
2018-08-04
Υποδειγματικό sequel το οποίο βελτιώνει εκθετικά τα στοιχεία του προκατόχου του, σαν να έχει να αποδείξει τα πάντα από την αρχή. Παράλληλα, αποτελεί μια από τις κορυφαίες noir αφηγήσεις που είχαμε ποτέ την τιμή να δούμε στο αγαπημένο μας μέσο. Ανδροπρεπές, κολασμένα εθιστικό, αμείλικτο. Σκληρός υποψήφιος για Παιχνίδι Της Χρονιάς '18.
70
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
2018-08-02
Tο This is the Police 2 είναι ένα μεγάλο, θετικό βήμα σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι, βήμα που βελτιώνει τα περισσότερα προβλήματα και μειονεκτήματα της σειράς. Πλέον, έχουμε πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες για την πόλη και τις αποστολές μας, περιέχει καλογραμμένους χαρακτήρες, ενδιαφέρουσες αποστολές και ένα νέο σύστημα μάχης που παραπέμπει σε όλα τα Tactics RPGs που αγαπήσαμε στο παρελθόν.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση