83 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Octopath Traveler είναι η νέα ιστορία από τους δημιουργούς του μοναδικού Bravely Default. Ξεκινήστε το ταξίδι σας ως ένας από τους οκτώ πρωταγωνιστές, ο καθένας με τη δική του προέλευση, ταλέντα και τους στόχους. Πού θα αρχίσει το ταξίδι σας; Με ποιον θα συνεργαστείτε; Και πού θα πάτε έπειτα; Όλες αυτές οι αποφάσεις και περισσότερο εξαρτώνται από εσάς, τον παίκτη. Κάθε χαρακτήρας έχει τη δική του Path Action που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αλληλεπιδράσει με ξεχωριστό τρόπο με τους ανθρώπους που συναντά.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Square Enix
Πλατφόρμα:Switch
92
Αλέξανδρος Κοτροκόης
2018-07-16
Αν το Octopath Traveler είχε βγεί στα 90s, παρέα με τα Final Fantasy VI και Chrono Trigger, θα μιλάγαμε για... αγία τριάδα.
86
Nicilos
2018-07-14
Το Octopath Traveler είναι ένα κερδισμένο στοίχημα για την κατηγορία των ιαπωνικών παιχνιδιών ρόλου που δείχνει ότι μια κλασική συνταγή με έντονα ρετρό στοιχεία μπορεί να είναι ταυτόχρονα πρωτότυπη και φρέσκια χωρίς να χρειαστεί να χάσει το χαρακτήρα της. Όπως παλιά, αλλά καλύτερο.
85
Leo360
2018-07-12
Tο Octopath Traveler αποτελεί ένα από τα καλύτερα turn-based RPG των τελευταίων ετών. Αν έχετε Switch και θέλετε να απολαύσετε πολλές ώρες παιχνιδιού, ωραίες και ενδιαφέρουσες ιστορίες, βαθύ και στρατηγικό gameplay και μάλιστα όλα αυτά χωρίς να κουραστείτε στιγμή, αγοράστε το με κλειστά μάτια.
85
Σταύρος Λιναρδάκος
2018-07-10
Η ελευθερία που μας παρείχε το Octopath Traveler μας θύμισε τα χαρακτηριστικά της σειράς Romancing SaGa, όπου πρωταγωνιστές είναι οι επιλογές και το πόσο θα ψάξει ο καθένας το παιχνίδι, ώστε να ανακαλύψει τι συμβαίνει στον κόσμο. Από εκεί και πέρα, σίγουρα το παιχνίδι της Square Enix δεν προτείνεται σε όλους, αφού κάποιοι τομείς του θα αποθαρρύνουν ένα τμήμα του κοινού.
82
Michalis Fragkos
2018-07-08
Τα πίξελς, η μουσική του, η ξεχωριστές ιστορίες, οι ήρωες, ο χάρτης και γενικά η όλη σκηνοθεσία, το στήσιμό του και η αισθητική του δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ρετρό στο σήμερα που όλοι οι κάτοχοι του Switch, παλιοί και νέοι, πρέπει να ζήσουν!
80
Τάκης Κοτσανάς
2018-07-06
Το Octopath Traveler αποτελεί φόρο τιμής προς τη χρυσή εποχή των 2D JRPG, έχοντας αρκετά μοντέρνα στοιχεία, που το κρατάνε ταυτόχρονα κοντά στα σημερινά standards.
80
Άρης Φουρναράκης
2018-07-04
Με οχτώ διαφορετικούς πρωταγωνιστές και οχτώ διαφορετικές ιστορίες για όλα τα γούστα, απόλυτη ελευθερία επιλογών και κινήσεων, ποιοτικό τεχνικό τομέα, φανταστικό soundtrack και πάνω από 60 ώρες gameplay, το Octopath Traveler αποτελεί ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Nintendo Switch και ένα από τα πιο σημαντικά του 2018.
75
Δημήτρης Σαλαμάρας
2018-07-02
Το Octopath Traveler είναι ένα ρομαντικό turn-based RPG παιχνίδι που "κλείνει το μάτι" ειδικά στους παλιούς παίκτες, αλλά και σε νέους που θέλουν να εισέλθουν για πρώτη φορά στο εν λόγω genre. Οκτώ χαρακτήρες με μία αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία και ένα φοβερό σύστημα μάχης και αμοιβών καταφέρνει να κρατήσει τον παίκτη απασχολημένο για αρκετές ώρες προσφέροντας του μία -αν θέλετε- παραδοσιακή turn-based RPG ψυχαγωγία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση