76 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο εννιάχρονος Chris είναι ένα συνηθισμένο αγόρι που θέλει να γίνει υπερήρωας. Με τη βοήθεια των παιχνιδιών του και της μεγάλης φαντασίας του, μετατρέπει μια συνηθισμένη Κυριακή σε μια σειρά συναρπαστικών περιπετειών, αλλά δεν είναι προετοιμασμένος για όσα του επιφυλάσσει το μέλλον. Σήμερα θα συμβεί κάτι πραγματικά ασυνήθιστο. Το Captain Spirit είναι μια δωρεάν επίδειξη που διαδραματίζεται στον κόσμο του Life is Strange και περιλαμβάνει συνδέσεις στην ολοκαίνουρια ιστορία και τους χαρακτήρες του Life is Strange 2.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Dontnod Entertainment
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
83
MeLeena
GeekDom.gr
2018-06-10
Πρόκειται για ένα δίωρο, χαλαρό παιχνίδι, που σε αφήνει να κινηθείς εντελώς ελεύθερα. Το κυριότερο; Είναι free! Μπορείτε να το βρείτε στο Steam για το PC, αλλά κι οι κάτοχοι PS4 & Xbox One, μπορείτε να το βρείτε στο store. Άποψή μου; Go give it a try!
80
Αλέξανδρος Ευθυμίου
PSADDICT
2018-06-08
Το The Awesome Adventures of Captain Spirit δεν είναι μόνο ένα "σφηνάκι" εν όψει Life is Strange 2, αλλά προσφέρει παράλληλα μία διαφορετική ματιά στο σύμπαν του παιχνιδιού, διατηρώντας την πεπατημένη συνταγή της Dontnod. Πρόκειται για μία ευκαιρία για αναπόληση, για νοσταλγία, για προσφυγή σε αναμνήσεις. Δοκιμάστε το.
80
Ελένη Δρίβα
VideoGames24
2018-06-06
Η Dontnod Entertainment κατάφερε κάτι πραγματικά εντυπωσιακό με το The Awesome Adventures of Captain Spirit, αφού με ένα δωρεάν demo κατόρθωσε να μας προσφέρει μια σύντομη εμπειρία με έντονα συναισθήματα, κάνοντας μας να ανυπομονούμε για το Life is Strange 2.
70
Μάνος Γρυπάρης
GAMEWORLD
2018-06-04
Η αναλογία gameplay-διαλόγων είναι παρόμοια, η αναβάθμιση σε Unreal Engine 4 θετική και σύμφωνα με το ενδιαφέρον σενάριο που είδαμε, ευελπιστούμε το επίσημο sequel να μας αποζημιώσει. Προς το παρόν ο Captain Spirit είναι διαθέσιμος δωρεάν, επομένως πετάξτε μαζί του και πείτε μας την γνώμη σας.
65
Gkogkas Antonis
CyprusGamer
2018-06-02
Ένα παιχνίδι που δε θα το θυμάστε. Αξίζει μόνο για να κρατήσετε επαφή με το Life is Strange.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση