78 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ανακάλυψε τα γεμάτα αρρώστια δρομάκια του Vampyr, ένα τολμηρό action RPG από το στούντιο πίσω από τα "Remember Me" και "Life is Strange", που αναπτύχθηκε με τη χρήση της Unreal Engine 4. Στις αρχές 20ου αιώνα στη Βρετανία, μετά την εισβολή της θανατηφόρας ισπανικής γρίπης, οι δρόμοι του Λονδίνου κρύβουν μόνο ασθένειες, βία και φόβο. Σε μια εντελώς αποδιοργανωμένη πόλη, όσοι είναι είτε ανόητοι, απελπισμένοι είτε άτυχοι για να περπατήσουν στους δρόμους, γίνονται θύματα των πιο ξέφρενων κυνηγών της Βρετανίας: τα Βαμπίρ.

Είδος:Action RPG
Δημιουργός:Dontnod Entertainment
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
90
Σάββας Καζαντζίδης
2018-06-12
Είναι μία καλογραμμένη ιστορία εναλλακτικής προσέγγισης των Vampyr, με δυνατό κεντρικό story, άρτιους μηχανισμούς μάχης, καλό role playing μεταξύ των προσώπων και των NPCs, και τη στοιχειώδη δουλειά σε οπλισμό και Abilities. Ίσα ίσα για να γίνεται το gameplay ενδιαφέρον και να τηρούνται τα προσχήματα. Προσφέρει 20-25 ώρες ενασχόλησης, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι, λόγω των βασικών επιλογών, ο παίκτης επιθυμεί να το ξαναπαίξει. Θα είναι απορίας άξιο αν κάποιος δε νοιαστεί για κάτι τέτοιο.
86
Στέφανος Κουτσούκος
2018-06-10
Ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό και καλογραμμένο, το Vampyr, παρά τους τεχνικούς και μηχανικούς περιορισμούς του, δημιουργεί μια απόλυτα πειστική ατμόσφαιρα αυθεντικού γοτθικού τρόμου και βυθίζει τον παίκτη στον κόσμο του. Μπορεί να μην εκθρονίζει το Bloodlines, αλλά παραμένει ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό επίτευγμα σε αφηγηματικό και σκηνοθετικό επίπεδο.
80
Ελένη Δρίβα
2018-06-08
Παρά τον μέτριο τεχνικό του τομέα και τα προβλήματα που παρουσιάζονται, το Vampyr συνοδεύεται από έξυπνα RPG στοιχεία, ένα απολαυστικό σύστημα μάχης, σαγηνευτική ατμόσφαιρα και ένα εξαιρετικό soundtrack, που καταφέρνουν να μαγέψουν.
75
Παύλος Μεντίζης
2018-06-06
Για όσους μπορούν να ανεχθούν το φτωχό του animation και το ξύλινο σύστημα μάχης θα σας μεταφέρει σε ένα ζοφερό, σκοτεινό Λονδίνο στο ρόλο ενός Βρυκόλακα με φονικά ένστικτα και ηθικούς ενδοιασμούς σε μια ιστορία και θα σας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σχεδόν μέχρι το τέλος.
70
Dimitris Karamanidis
2018-06-04
Σας προτείνω να δοκιμάσετε, υποστηρίξετε και να αποκτήσετε το Vampyr ειδικά αν σας γοητεύει ο κόσμος των πλασμάτων της νύκτας και θέλετε να δοκιμάσετε το κάτι διαφορετικό.
65
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
2018-06-02
Μετά από αρκετές ώρες παιχνιδιού, μπορώ να πω πως πρόκειται για ένα χαλαρό και ευχάριστο παιχνίδι που θα δοκιμάσει την ηθική μας – και ορισμένες φορές την υπομονή μας -, θα μας κάνει να αναρωτηθούμε για τις επιλογές μας και να δοκιμάσουμε διαφορετικές προσεγγίσεις, χωρίς να γίνεται αγγαρεία στο τέλος της ημέρας. Αυτό που ίσως μας απασχολήσει είναι το σύστημα μάχης που χρειάζεται αρκετές αλλαγές ακόμα για να γίνει όντως ευχάριστο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση