51 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Agony είναι ένα παιχνίδι τρόμου και επιβίωσης πρώτου προσώπου που λαμβάνει χώρα στην Κόλαση. Θα ξεκινήσετε το ταξίδι σας σαν μια βασανισμένη ψυχή μέσα στα βάθη του κάτω κόσμου, χωρίς αναμνήσεις από το παρελθόν σας. Η ιδιαίτερη ικανότητα να ελέγχετε ανθρώπους και χαμηλής τάξης δαίμονες, σας δίνουν τα απαραίτητα εργαλεία για να επιβιώσετε στις ακραίες συνθήκες της Κόλασης.

Είδος:Survival Horror
Δημιουργός:Madmind Studios
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
60
Βασίλης Τατσιόπουλος
2018-06-08
Το Agony είναι ένα παιχνίδι που δύσκολα μπορούμε να προτείνουμε. Ο τεχνικός τομέας, τα mechanics και το level design το καθιστούν εκνευριστική και δυσάρεστη εμπειρία. Όμως, με έναν περίεργο τρόπο και σε συνδυασμό με την αξιομνημόνευτη καλλιτεχνική αποτύπωση της Κολάσεως και την cult υπόστασή του, το Agony καταφέρνει να μας κερδίσει, κόντρα σε όλες τις προσδοκίες.
55
Χριστιάνα Θάνου
2018-06-06
Το Agony ίσως να γινόταν πιο ενδιαφέρον αν πρόσθεταν οι developers ίσως κάποιο multiplayer mode. Προς το παρόν, δεν θα έλεγα πως ευχαριστήθηκα τον τίτλο καθώς περίμενα περισσότερα πράγματα.
50
Στέφανος Κουτσούκος
2018-06-04
Μια πραγματικά εμπνευσμένη και εφιαλτική απεικόνιση της κόλασης, η οποία στηρίζεται στα πήλινα πόδια ενός ανύπαρκτου παιχνιδιού τρόμου/επιβίωσης. Ακόμα και ο πιο σκληρός, δαιμονικός μπλακμεταλάς, θα ζοριστεί να παραστήσει πως του άρεσε.
40
Νικόλας Μαρκόγλου
2018-06-02
Εάν περιμένατε ένα παιχνίδι ικανό να σπάσει τα έως τώρα φράγματα σε βίαιο, σεξουαλικό και σωματικό περιεχόμενο, μείνετε μακριά. Εάν θέλετε να ασχοληθείτε με ένα ποιοτικό walking simulator, που κάτι θέλει να πει, μείνετε μακριά. Γενικώς, μείνετε μακριά.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση