52 Βαθμολόγιο
με βάση 9 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Agony είναι ένα παιχνίδι τρόμου και επιβίωσης πρώτου προσώπου που λαμβάνει χώρα στην Κόλαση. Θα ξεκινήσετε το ταξίδι σας σαν μια βασανισμένη ψυχή μέσα στα βάθη του κάτω κόσμου, χωρίς αναμνήσεις από το παρελθόν σας. Η ιδιαίτερη ικανότητα να ελέγχετε ανθρώπους και χαμηλής τάξης δαίμονες, σας δίνουν τα απαραίτητα εργαλεία για να επιβιώσετε στις ακραίες συνθήκες της Κόλασης.

Είδος:Survival Horror
Δημιουργός:Madmind Studios
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
75
John-el
2018-06-18
Δεν είναι το κλασικό horror game που αναζητά τρόπους και φθηνά τρικ για να σας κάνει να νιώσετε τρόμο και δυσφορία. Έχει διάρκεια (περίπου 13 ώρες), με επτά διαφορετικά φινάλε και έχει προσωπικότητα. Σας ταξιδεύει σε μια σκοτεινή και θεόρατη κόλαση, μην αφήνοντας τίποτα στη φαντασία σας. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια τρόμου, το Agony είναι καλή επιλογή.
66
Χριστίνα Χατζημανώλη
2018-06-16
Το Agony βασίζεται σε ένα πραγματικά καινοτόμο όραμα της κόλασης, το οποίο συναγωνίζεται ως σκέψη το Dante's Inferno και έχει ακόμα την προοπτική να το ξεπεράσει. Υπάρχει βία, πόνος και μεγαλοπρέπεια, και σε συνδυασμό με τον εκπληκτικό ήχο μπορεί να σε αφήσει ευχαριστημένο υπό κάποιες προϋποθέσεις. Και μπορεί σίγουρα να μην πρόκειται για το καλύτερο παιχνίδι του είδους, όμως είναι η κόλαση στα... καλύτερα της!
60
Βασίλης Τατσιόπουλος
2018-06-14
Το Agony είναι ένα παιχνίδι που δύσκολα μπορούμε να προτείνουμε. Ο τεχνικός τομέας, τα mechanics και το level design το καθιστούν εκνευριστική και δυσάρεστη εμπειρία. Όμως, με έναν περίεργο τρόπο και σε συνδυασμό με την αξιομνημόνευτη καλλιτεχνική αποτύπωση της Κολάσεως και την cult υπόστασή του, το Agony καταφέρνει να μας κερδίσει, κόντρα σε όλες τις προσδοκίες.
55
Χριστιάνα Θάνου
2018-06-12
Το Agony ίσως να γινόταν πιο ενδιαφέρον αν πρόσθεταν οι developers ίσως κάποιο multiplayer mode. Προς το παρόν, δεν θα έλεγα πως ευχαριστήθηκα τον τίτλο καθώς περίμενα περισσότερα πράγματα.
50
Kiriakos Verros
2018-06-10
Το Agony δυστυχώς δεν θα μπορέσει να ξεχωρίσει ως ένα Survival Horror παιχνίδι καθώς θα το χαρακτήριζα επαναλαμβανόμενο ως προς την δομή του περιβάλλοντος του, έχει προβληματικό και ελλιπές gameplay και ο τεχνικός τομέας του ξεχωρίζει αρνητικά για τις απότομες πτώσεις στο frame rate αλλά και τα bugs και τα glitches που το περικλείουν.
50
Στέφανος Κουτσούκος
2018-06-08
Μια πραγματικά εμπνευσμένη και εφιαλτική απεικόνιση της κόλασης, η οποία στηρίζεται στα πήλινα πόδια ενός ανύπαρκτου παιχνιδιού τρόμου/επιβίωσης. Ακόμα και ο πιο σκληρός, δαιμονικός μπλακμεταλάς, θα ζοριστεί να παραστήσει πως του άρεσε.
40
Νικόλας Μαρκόγλου
2018-06-06
Εάν περιμένατε ένα παιχνίδι ικανό να σπάσει τα έως τώρα φράγματα σε βίαιο, σεξουαλικό και σωματικό περιεχόμενο, μείνετε μακριά. Εάν θέλετε να ασχοληθείτε με ένα ποιοτικό walking simulator, που κάτι θέλει να πει, μείνετε μακριά. Γενικώς, μείνετε μακριά.
40
Αλέξανδρος Ευθυμίου
2018-06-04
Το Agony προσφέρει μία Κόλαση, διαφορετική από αυτή που θα θέλαμε. Οι περισσότερες ιδέες, εκτός των καθαρά εικαστικών, πέφτουν στο κενό, ενώ ο τεχνικός τομέας του παιχνιδιού το καθιστά σχεδόν unplayable. Ίσως μετά από μία σειρά από patches που θα βελτιώσουν την κατάσταση, το Agony να αξίζει μία ευκαιρία, αλλά προς το παρόν δεν θα πρότεινα σε κάποιον να επενδύσει το χρόνο του.
30
Νίκος Παπακωνσταντινου
2018-06-02
Αν πιστεύετε ότι έχετε διαπράξει στη ζωή σας πολλές αμαρτίες στο gaming και αξίζετε την τιμωρία που σας επιφυλάσσει η Κόλαση του Agony, τότε αυτός είναι ίσως ο μόνος λόγος να το αποκτήσετε. Διαφορετικά σας συστήνουμε να μείνετε μακριά από αυτό το μαρτύριο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση