74 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Γιορτάστε την 30η επέτειο του Street Fighter με το απόλυτο αφιέρωμα στην κληρονομιά της σειράς! Το Street Fighter 30th Anniversary Edition περιέχει 12 κλασικούς τίτλους arcade: Street Fighter, Street Fighter ΙΙ, Street Fighter ΙΙ, Street Fighter ΙΙ: Champion Edition, Street Fighter ΙΙ: Hyper Fighting, Super Street Fighter ΙΙ, Super Street Fighter ΙΙ: Turbo, Street Fighter Alpha, Street Fighter Alpha 2, Street Fighter Alpha 3, Street Fighter ΙΙΙ, Street Fighter III: 2nd Impact και Street Fighter III: Third Strike.

Είδος:Fighting
Δημιουργός:Digital Eclipse
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch, XboxOne
85
Απόστολος Δρέζος
2018-06-10
εν υπάρχει κανένας λόγος να απουσιάσει η συλλογή από την παιχνιδοθήκη κανενός fan. Όμως, αυτό είναι και το μόνο της μειονέκτημα: ως τέτοια, απευθύνεται μόνο στους σκληροπυρηνικούς παίκτες, που ενδεχομένως έζησαν τα παιχνίδια αυτά στην εποχή τους. Για όλους τους άλλους δεν είναι παρά ένα σύνολο από παλιούς, αδιάφορους τίτλους.
75
Γιώργος Δεμπεγιώτης
2018-06-08
Ακριβή και ίσως περιττή συλλογή για τους PC users. Ιδανική για όσους θέλουν να τα έχουν όλα μαζεμένα και ίσως να δοκιμάσουν και το online mode.
70
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
2018-06-06
Το Street Fighter 30th Anniversary Collection είναι ένα καλό παράδειγμα πραγματικής ψηφιακής συλλογής. Η Capcom παίρνει τα σημαντικότερα παιχνίδια της σειράς, τα επεξεργάζεται κατάλληλα και παραδίδει στο κοινό της έναν τίτλο με όλες εκείνες τις ιστορικές αναφορές και τα παραπάνω στοιχεία που θα εκτιμήσουν οι φίλοι του Ryu.
70
Michalis Fragkos
2018-06-04
Αποτελεί μια καλή αναδρομή από το 1987 έως σήμερα, με πολλές πληροφορίες για τη σειρά, που αν και περιλαμβάνει 12 παιχνίδια της σειράς προσπαθεί να προσφέρει μία ρετρό/arcade ατμόσφαιρα στους οπαδούς της σειράς αλλά και στους νεότερα μυημένους, έχοντας σημαντικά προβλήματα στο online κομμάτι αλλά και στην παρουσίαση του στις τηλεοράσεις της τωρινής εποχής.
70
Παντελής Δασκαλέλος
2018-06-02
Η ποιότητα των περισσότερων τίτλων της συλλογής είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη, ωστόσο η επετειακή αυτή κυκλοφορία αμαυρώνεται από την αδυναμία της να μας παρέχει μια ποιοτική online εμπειρία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση