64 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Στο Smoke and Sacrifice ο παίκτης ελέγχει τη Sachi, μια νεαρή μητέρα που έχει ως αποστολή να ανακαλύψει τι συνέβη στο γιο της, σε έναν κόσμο που ελέγχεται από τρομακτικά τέρατα.

Είδος:Adventure, RPG
Δημιουργός:Solar Sail Games
Πλατφόρμα:PC, Switch
80
Κώστας Καμινάρης
2018-06-06
Με μια ιστορία μυστηριώδη, με gameplay στοιχεία τα οποία όσο προχωράμε αποκαλύπτεται πως έχουν ακόμα μεγαλύτερο βάθος από όσο νομίζαμε στην αρχή, και όλα αυτά σε συνδυασμό με την αριστοτεχνική δουλειά στον καλλιτεχνικό τομέα, το παιχνίδι είναι σίγουρο πως θα μας κρατήσει από την αρχή μέχρι το τέλος, μέχρι να ανακαλύψουμε τα σκοτεινά μυστικά του κόσμου του.
72
Adhan
2018-06-04
Ένα αξιόλογο Action-Adventure που στηρίζεται στο δυνατό εικαστικό και στο μελετημένο crafting αλλά χρειάζεται περισσότερη ποικιλία σε quests, σχεδιασμό περιοχών και περισσότερες εκπλήξεις για ανακάλυψη ώστε να εξάπτει την περιέργεια και να προκαλεί τον παίκτη.
40
Petross
2018-06-02
Ελάχιστο βάθος στο gameplay, καμία αίσθηση προόδου του χαρακτήρα σας, προβληματικός χειρισμός και κάμερα, ατελείωτοι, ανούσιοι και άνισοι μηχανισμοί χρήσης και εύρεσης αντικειμένων. Όλα αυτά κάνουν το Smoke and Sacrifice να μοιάζει με mobile game και όχι κάτι παραπάνω. Προσπεράστε το άφοβα, αφού υπάρχουν πολύ καλύτερα παιχνίδια στο είδος του.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση