53 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μόνο εσείς μπορείτε να σώσετε τη γη από τις ορδές των εξωγήινων εισβολέων – οπότε βάλτε το σετ κεφαλής PlayStation VR, συγκεντρώστε την ομάδα σας με τα 11 ζώα με υπερδυνάμεις και ετοιμαστείτε για ένα παιχνίδι δράσης με πύργους σε καθηλωτικό 3D.

Είδος:Tower Defense
Δημιουργός:ISVR
Πλατφόρμα:PS4/PSVR
60
Ιωάννης Φωτογιαννόπουλος
2018-05-06
Στα 15 ευρώ σαν budget τίτλος δικαιολογεί πλήρως το περιεχόμενό του αλλά μη περιμένουμε κάτι καινοτόμο η κάτι που θα μας πάρει τα μυαλά.
50
Μάνος Βέζος
2018-05-04
Μπορούμε κάλλιστα να το προτείνουμε για οτιδήποτε άλλο εκτός από το βασικό mode που εστιάζει σε tower defense. Και κάπως έτσι μαθαίνουμε (ξανά) τι εστί τραγική ειρωνεία.
50
BillyFlo81
2018-05-02
Το Animal Force είναι ένα εγχείρημα που προέκυψε από μια έξυπνη ιδέα δίνοντας ιδιαίτερη βάση στο gameplay, ένας τομέας που θα μπορούσε να το κάνει να ξεχωρίσει όμως δυστυχώς δεν υλοποιήθηκε άρτια. Πρόκειται για ένα τίτλο ο οποίος θα μπορούσε να λάμψει αν γινόταν μια αξιόλογη προσπάθεια, όμως δυστυχώς αχνοφαίνεται ανάμεσα στα υπόλοιπα παιχνίδια που κυκλοφορούν για το Playstation VR λόγω της προχειρότητας, ακόμα ίσως και τη απειρίας των προγραμματιστών του.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση