85 Βαθμολόγιο
με βάση 25 κριτικές
10.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μπείτε στη μεγαλούπολη του Ντιτρόιτ, στο κοντινό μας μέλλον, το 2038 – μια πόλη που αναζωογονήθηκε από την ύπαρξη των πολύ προηγμένων ανδροειδών, που υπάρχουν μόνο για να υπηρετούν την ανθρωπότητα. Αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει... Αναλάβετε τον ρόλο τριών διαφορετικών ανδροειδών χαρακτήρων την ώρα που ο λαμπρός αυτός νέος κόσμος ετοιμάζεται να βυθιστεί στο χάος. Οι αποφάσεις σας επηρεάζουν δραματικά την εξέλιξη της αφήγησης με διακλαδώσεις.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Quantic Dream
Πλατφόρμα:PC (2019), PS4
95
Ζήσης Παρασκευαΐδης (PS4)
PSaddict.gr
2020-04-20
Άλλο ένα καταπληκτικό exclusive στη διάθεση της Sony, άλλη μια ξεχωριστή και μοναδική single player εμπειρία με κοινωνικές προεκτάσεις που δύσκολα συναντάμε σε άλλα παιχνίδια και με περιτύλιγμα ένα εντυπωσιακό sci fi σκηνικό.
90
Μάνος Βέζος (PS4)
Enternity.gr
2020-04-18
Ακόμη και σε μικρότερη κλίμακα, όταν δηλαδή μια σκηνή επιδιώκει παραλληλισμό με γνωστά προβλήματα της ανθρώπινης κοινωνίας, η στιγμή που φαντάζεστε ότι η Quantic Dream διάλεξε τον εύκολο δρόμο, τον καθωσπρέπει δρόμο, είναι η στιγμή που μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάνετε λάθος. Λίγο (ή πολύ) παρακάτω λευκό και μαύρο δεν επιβιώνουν χώρια, συμβιώνουν στο γκρίζο. Τότε το Detroit: Become Human δεν αλλάζει απλά την κατάληξη. Αλλάζει τον παίκτη.
90
Χρήστος Ντίνος (PC)
GameOver.gr
2020-04-16
Το PC port είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία, για όσους δεν το έπαιξαν στο PlayStation 4, να δουν από κοντά ένα από τα καλύτερα -μέχρι πρότινος αποκλειστικά- παιχνίδια της τρέχουσας γενιάς console hardware.
90
Γιώργος Δεμπεγιώτης (PC)
Ragequit.gr
2020-04-14
Ίσως η κορυφαία στιγμή της Quantic Dream, ένα παιχνίδι που δίνει καινούριο νόημα στην έννοια "interactive movie game".
90
Ελένη Δρίβα (PS4)
VideoGames24
2020-04-12
Μπορεί τεχνικά να μην είναι αψεγάδιαστο, αλλά η εμπειρία που προσφέρει είναι μοναδική. Το Detroit: Become Human αποτελεί μια από αυτές τις ιστορίες που ευχόμαστε να μπορούσαμε να σβήσουμε από τη μνήμη μας, απλά για να είχαμε την ευκαιρία να τη ξαναζήσουμε σαν να ήταν η πρώτη φορά.
85
Dimitris Karamanidis (PS4)
Busted.gr
2020-04-10
Όσους δεν άγγιξαν, κακώς, τα Heavy Rain και Beyond: Two Souls για το είδος του παιχνιδιού που υπηρετούν πιθανότατα να μην τους αγγίξει και το Detroit: Become Human για όλους τους υπολοίπους όμως θεωρώ ότι δεν πρέπει να λείψει από τη συλλογή σας και με την πρώτη ευκαιρία οφείλετε να ζήσετε την εμπειρία του στο βαθμό που θα το βιώσετε ολοκληρωτικά.
84
Μάνος Γρυπάρης (PS4)
GameWorld
2020-04-08
Ένα από τα πιο "στιβαρά" και έντονα sci-fi σενάρια που έχετε βιώσει.
78
Μαριάντζελα Παπαχρήστου (PC)
IGN Greece
2020-04-06
Καθαρό, υψηλής ευκρίνειας μπλε αίμα, υπέροχο Detroit, σχετικά smooth γραφικά, αλλά και μία ιστορία με πολλές τρύπες συνθέτουν την επανακυκλοφορία του "Detroit: Become Human".
75
Σάκης Καρπάς (PS4)
Unboxholics.com
2020-04-04
Το Detroit: Become Human είναι μία πανέμορφη εμπειρία. Αν και έχει τις αδυναμίες της, θεωρώ πως είναι η πιο στιβαρή δουλειά του David Cage ένα από τα πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια που έπαιξα τελευταία. Με τράβηξε, τόσο η θεματολογία, όσο και η ανεπανάληπτη σε σημεία ατμόσφαιρα.
50
Αλέξανδρος Χατζηιωάννου (PS4)
Athens Voice
2020-04-02
Τεχνολογία που να διασώζει όμως ένα ρηχό σενάριο πνιγμένο στα κλισέ, δυστυχώς, δεν έχει βρεθεί ακόμα. Ο Cage φαίνεται να θέλει να μιλήσει για τα πάντα, απ' το τι ορίζει την ανθρώπινη φύση έως την δύναμη του μητρικού ενστίκτου, αλλά δεν έχει κάτι ενδιαφέρον ή πρωτότυπο να πει για οτιδήποτε.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση