85 Βαθμολόγιο
με βάση 21 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μπείτε στη μεγαλούπολη του Ντιτρόιτ, στο κοντινό μας μέλλον, το 2038 – μια πόλη που αναζωογονήθηκε από την ύπαρξη των πολύ προηγμένων ανδροειδών, που υπάρχουν μόνο για να υπηρετούν την ανθρωπότητα. Αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει... Αναλάβετε τον ρόλο τριών διαφορετικών ανδροειδών χαρακτήρων την ώρα που ο λαμπρός αυτός νέος κόσμος ετοιμάζεται να βυθιστεί στο χάος. Οι αποφάσεις σας επηρεάζουν δραματικά την εξέλιξη της αφήγησης με διακλαδώσεις.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Quantic Dream
Πλατφόρμα:PS4
95
Ζήσης Παρασκευαΐδης
2018-05-20
Άλλο ένα καταπληκτικό exclusive στη διάθεση της Sony, άλλη μια ξεχωριστή και μοναδική single player εμπειρία με κοινωνικές προεκτάσεις που δύσκολα συναντάμε σε άλλα παιχνίδια και με περιτύλιγμα ένα εντυπωσιακό sci fi σκηνικό.
90
Μάνος Βέζος
2018-05-16
Ακόμη και σε μικρότερη κλίμακα, όταν δηλαδή μια σκηνή επιδιώκει παραλληλισμό με γνωστά προβλήματα της ανθρώπινης κοινωνίας, η στιγμή που φαντάζεστε ότι η Quantic Dream διάλεξε τον εύκολο δρόμο, τον καθωσπρέπει δρόμο, είναι η στιγμή που μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάνετε λάθος. Λίγο (ή πολύ) παρακάτω λευκό και μαύρο δεν επιβιώνουν χώρια, συμβιώνουν στο γκρίζο. Τότε το Detroit: Become Human δεν αλλάζει απλά την κατάληξη. Αλλάζει τον παίκτη.
90
Νικόλας Μαρκόγλου
2018-05-14
Ανατρέποντας το γνωστό κλισέ, θα πούμε ότι αν δεν σας άρεσαν τα προηγούμενα πονήματα της Quantic Dream τότε το Detroit ίσως σάς αλλάξει τη γνώμη για αυτό το είδος παιχνιδιών. Ναι, μιλάμε για interactive movie εν τέλει, όπου όμως το σκέλος της "διάδρασής" μας ενσωματώνεται πλήρως στη μοίρα και την εξέλιξη των πρωταγωνιστών και το σκέλος της "ταινίας" φτάνει πραγματικά κινηματογραφικά επίπεδα.
90
Ελένη Δρίβα
2018-05-12
Μπορεί τεχνικά να μην είναι αψεγάδιαστο, αλλά η εμπειρία που προσφέρει είναι μοναδική. Το Detroit: Become Human αποτελεί μια από αυτές τις ιστορίες που ευχόμαστε να μπορούσαμε να σβήσουμε από τη μνήμη μας, απλά για να είχαμε την ευκαιρία να τη ξαναζήσουμε σαν να ήταν η πρώτη φορά.
85
Dimitris Karamanidis
2018-05-10
Όσους δεν άγγιξαν, κακώς, τα Heavy Rain και Beyond: Two Souls για το είδος του παιχνιδιού που υπηρετούν πιθανότατα να μην τους αγγίξει και το Detroit: Become Human για όλους τους υπολοίπους όμως θεωρώ ότι δεν πρέπει να λείψει από τη συλλογή σας και με την πρώτη ευκαιρία οφείλετε να ζήσετε την εμπειρία του στο βαθμό που θα το βιώσετε ολοκληρωτικά.
84
Μάνος Γρυπάρης
2018-05-08
Ένα από τα πιο "στιβαρά" και έντονα sci-fi σενάρια που έχετε βιώσει.
80
Παντελής Δασκαλέλος
2018-05-06
Ένα "ώριμο" Adventure που είναι ικανό να χαρίσει συγκινήσεις, ωστόσο στιγματίζεται από το στάσιμο gameplay του.
80
Γιάννης Παπαϊωάννου
2018-05-04
Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό παιχνίδι με προσεγμένο σενάριο, καλό καστ και έξυπνο χειρισμό, που αξίζει την προσοχή σας αν έχετε βαρεθεί να εξοντώνεται τέρατα σε φανταστικούς κόσμους ή να τρέχετε σε ατελείωτους λαβυρίνθους με χιλιάδες ζόμπι να σας κυνηγούν.
75
Σάκης Καρπάς
2018-05-02
Το Detroit: Become Human είναι μία πανέμορφη εμπειρία. Αν και έχει τις αδυναμίες της, θεωρώ πως είναι η πιο στιβαρή δουλειά του David Cage ένα από τα πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια που έπαιξα τελευταία. Με τράβηξε, τόσο η θεματολογία, όσο και η ανεπανάληπτη σε σημεία ατμόσφαιρα.
50
Αλέξανδρος Χατζηιωάννου
2018-05-01
Τεχνολογία που να διασώζει όμως ένα ρηχό σενάριο πνιγμένο στα κλισέ, δυστυχώς, δεν έχει βρεθεί ακόμα. Ο Cage φαίνεται να θέλει να μιλήσει για τα πάντα, απ' το τι ορίζει την ανθρώπινη φύση έως την δύναμη του μητρικού ενστίκτου, αλλά δεν έχει κάτι ενδιαφέρον ή πρωτότυπο να πει για οτιδήποτε.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση