86 Βαθμολόγιο
με βάση 16 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ξαναζήστε το παγκοσμίως αναγνωρισμένο παιχνίδι που καθόρισε ένα ολόκληρο είδος παιχνιδιών με την ποιότητα του και έλαβε διθυραμβικές κριτικές. Επιστρέψτε στο Lordran σε εκπληκτική λεπτομέρεια υψηλής ευκρίνειας που τρέχει στα 60fps. To Dark Souls Remastered περιλαμβάνει το κύριο παιχνίδι συν το Artorias of the Abyss DLC. Βυθιστείτε σε ένα επικό, dark fantasy σύμπαν που έχει πληγεί από την παρακμή και την Κατάρα. Εξερευνήστε τον πολύπλοκο σχεδιασμό του, γεμάτο από κρυφές διόδους, μπουντρούμια και μυστικά, και αποκαλύψτε την βαθιά ριζωμένη παράδοση του.

Είδος:Action RPG
Δημιουργός:FromSoftware
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch, XboxOne
100
Σάββας Καζαντζίδης (PS4)
2018-05-20
Οι νεότεροι που δεν είχαν την ευκαιρία να το απολαύσουν το παιχνίδι κατά την κυκλοφορία του μπορούν να το χαρούν ολοκληρωμένο τεχνικά. Οι παλιότεροι, μπορεί να ευαισθητοποιηθείτε από τη σκέψη να παίξετε τη Blight Town και το New London Ruins χωρίς να γκρεμοτσακίζεστε λόγω frame rate. Και πέρα από αυτό, πάντα θα βρίσκουμε μία πονηρή δικαιολογία να ξαναπαίζουμε Dark Souls. Τέλος ξέρετε, το κλισέ του κλισέ ώ κλισε, αλλά Praise the Sun ρε!
90
Κώστας Καμινάρης (PC)
2018-05-18
Το παιχνίδι συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όλους τους gamers, καθώς είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, ανεξαιρέτως αγαπημένου είδους παιχνιδιών.
90
Θάνος Πλαστουργός (PS4)
2018-05-16
Λένε πως η πραγματική επιτυχία εκπορεύεται απ' την υπέρβαση του εαυτού σου και το να ανέβεις πιο ψηλά φαντάζει ουτοπία. Με το Dark Souls, η From Software έφτασε στο απόγειό της!
90
Χριστίνα Χατζημανώλη (XboxOne)
2018-05-14
Ο μόνος λόγος να μην το παίξεις είναι αν πραγματικά δεν αντέχεις την πρόκληση και τη δυσκολία του. Σε κάθε άλλη περίπτωση: Git gud!
90
Ανδριανή Παπαθεοδωροπούλου (Switch)
2018-05-12
To Dark Souls σε μια φορητή κονσόλα προσφέρει νέους διασκεδαστικούς τρόπους να βιώσετε μια κλασική περιπέτεια.
90
Άρης Βασιλόπουλος (PS4)
2018-05-10
Το Dark Souls Remastered αποτελεί μια τίμια αγορά για όσους δεν είχαν έρθει σε επαφή με το franchise τα περασμένα χρόνια. Ο τίτλος έχει να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία και να σας οδηγήσει σε ένα μαγευτικό σκοτεινό κόσμο.
83
Μάρκος Ασκανιάν (XboxOne)
2018-05-08
Αν σας αρέσουν τα δύσκολα games, δεν μπορεί να απουσιάζει από τη συλλογή σας.
80
Δημήτρης Σαλαμάρας (XboxOne)
2018-05-06
Φορέστε το Havel δαχτυλίδι σας, γεμίστε το Estus Flask σας και "βουτήξτε" για ακόμη μία φορά στον "όμορφα φρικιαστικό" κόσμο του πρώτου Dark Souls.
80
Ελένη Δρίβα (PS4)
2018-05-04
Το Dark Souls Remastered αποτελεί πλέον την καλύτερη έκδοση ενός εκ των σπουδαιότερων action RPG όλων των εποχών.
65
Γιώργος Παύλου (PS4)
2018-05-02
Το Dark Souls Remastered είναι μια τεράστια χαμένη ευκαιρία... Με επιλογές τις όποιες μπορώ να τις αποδώσω μόνο στη λογική "να βγάλουμε τα περισσότερα ξοδεύοντας τα λιγότερα", η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα από τα φτωχότερα Remasters που έχουμε δει αυτή τη γενιά, τόσο από άποψη ουσιαστικών αναβαθμίσεων όσο και από άποψη περιεχομένου. Μιλάμε για ένα απλό port και θα ήταν πολύ πιο τίμιο να κυκλοφορούσαν το παιχνίδι ως "Prepare to Redie Εditon" και όχι ως Remastered.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση