85 Βαθμολόγιο
με βάση 21 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ξαναζήστε το παγκοσμίως αναγνωρισμένο παιχνίδι που καθόρισε ένα ολόκληρο είδος παιχνιδιών με την ποιότητα του και έλαβε διθυραμβικές κριτικές. Επιστρέψτε στο Lordran σε εκπληκτική λεπτομέρεια υψηλής ευκρίνειας που τρέχει στα 60fps. To Dark Souls Remastered περιλαμβάνει το κύριο παιχνίδι συν το Artorias of the Abyss DLC. Βυθιστείτε σε ένα επικό, dark fantasy σύμπαν που έχει πληγεί από την παρακμή και την Κατάρα. Εξερευνήστε τον πολύπλοκο σχεδιασμό του, γεμάτο από κρυφές διόδους, μπουντρούμια και μυστικά, και αποκαλύψτε την βαθιά ριζωμένη παράδοση του.

Είδος:Action RPG
Δημιουργός:FromSoftware
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch, XboxOne
70
Κωνσταντίνος Καλκάνης (Switch)
Enternity.gr
2018-10-04
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Όσοι θέλουν την αυθεντική εμπειρία Dark Souls, ή κάτι όσο πιο κοντά σε αυτήν γίνεται στα συστήματα της τρέχουσας γενιάς, θα διαλέξουν το Nintendo Switch.
100
Κώστας Παπαμήτρου (Switch)
GameOver.gr
2018-05-20
Η εμπειρία του Dark Souls ήταν κάτι δυνατό όταν πρωτοκυκλοφόρησε το παιχνίδι, είναι κάτι δυνατό ακόμα και τώρα. Και έτσι, μπορούμε να μιλάμε για μια αυθεντική εμπειρία Dark Souls που έρχεται, επιτέλους, μαζί μας, φεύγοντας μακριά από το σαλόνι.
90
Κώστας Καμινάρης (PC)
Alt-Tab.gr
2018-05-18
Το παιχνίδι συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όλους τους gamers, καθώς είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, ανεξαιρέτως αγαπημένου είδους παιχνιδιών.
90
Θάνος Πλαστουργός (PS4)
Busted.gr
2018-05-16
Λένε πως η πραγματική επιτυχία εκπορεύεται απ' την υπέρβαση του εαυτού σου και το να ανέβεις πιο ψηλά φαντάζει ουτοπία. Με το Dark Souls, η From Software έφτασε στο απόγειό της!
90
Ανδριανή Παπαθεοδωροπούλου (Switch)
IGN Greece
2018-05-14
To Dark Souls σε μια φορητή κονσόλα προσφέρει νέους διασκεδαστικούς τρόπους να βιώσετε μια κλασική περιπέτεια.
90
Άρης Βασιλόπουλος (PS4)
Psaddict.gr
2018-05-12
Το Dark Souls Remastered αποτελεί μια τίμια αγορά για όσους δεν είχαν έρθει σε επαφή με το franchise τα περασμένα χρόνια. Ο τίτλος έχει να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία και να σας οδηγήσει σε ένα μαγευτικό σκοτεινό κόσμο.
83
Μάρκος Ασκανιάν (XboxOne)
GameWorld
2018-05-10
Αν σας αρέσουν τα δύσκολα games, δεν μπορεί να απουσιάζει από τη συλλογή σας.
80
Δημήτρης Σαλαμάρας (XboxOne)
Unboxholics.com
2018-05-08
Φορέστε το Havel δαχτυλίδι σας, γεμίστε το Estus Flask σας και "βουτήξτε" για ακόμη μία φορά στον "όμορφα φρικιαστικό" κόσμο του πρώτου Dark Souls.
80
Ελένη Δρίβα (PS4)
VideoGames24
2018-05-06
Το Dark Souls Remastered αποτελεί πλέον την καλύτερη έκδοση ενός εκ των σπουδαιότερων action RPG όλων των εποχών.
65
Γιώργος Παύλου (PS4)
Gamepad.gr
2018-05-02
Το Dark Souls Remastered είναι μια τεράστια χαμένη ευκαιρία... Με επιλογές τις όποιες μπορώ να τις αποδώσω μόνο στη λογική "να βγάλουμε τα περισσότερα ξοδεύοντας τα λιγότερα", η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα από τα φτωχότερα Remasters που έχουμε δει αυτή τη γενιά, τόσο από άποψη ουσιαστικών αναβαθμίσεων όσο και από άποψη περιεχομένου. Μιλάμε για ένα απλό port και θα ήταν πολύ πιο τίμιο να κυκλοφορούσαν το παιχνίδι ως "Prepare to Redie Εditon" και όχι ως Remastered.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση