81 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Αναλάβετε το ρόλο της Anne που προσπαθεί να διατηρήσει την τάξη στα Forgotten Lands, ένα μαγικό κόσμο όπου τα καθημερινά αντικείμενα έχουν τη δική τους ζωή. Αποκαλύψτε τα μυστήριά τους και χρησιμοποιείστε μαγικές δυνάμεις προκειμένου να επιστρέψετε στον πραγματικό κόσμο.

Είδος:Adventure, Platformer
Δημιουργός:ThroughLine Games
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
90
Άρης Φουρναράκης
2018-05-08
Το Forgotton Anne είναι ένα άρτιο παιχνίδι απ' όλες τις απόψεις, με τον τεχνικό τομέα και το σενάριο να βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η ιστορία του είναι φανταστική, όπως και οι χαρακτήρες, οι οποίοι εξελίσσονται όσο παίζετε. Η διάρκειά του είναι ικανοποιητική και οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας ώστε να μπορούν και οι πιο αρχάριοι να το απολαύσουν, χωρίς να κολλήσουν κάπου.
83
Παναγιώτης Μητράκης
2018-05-06
Το Forgotton Anne είναι μια διασκεδαστική και εντυπωσιακή περιπέτεια.
76
Μάρκος Ασκανιάν
2018-05-04
Ένας πολύ εθιστικός τίτλος που θα σας κατακτήσει με το πρωτότυπο σενάριο και την anime προσέγγιση.
75
Νικόλας Μαρκόγλου
2018-05-02
Αποτελεί μία σαφέστατα αξιέπαινη πρώτη προσπάθεια της ThroughLine Games, η οποία κατάφερε να φέρει εις πέρας τη δημιουργία ενός platform παιχνιδιού που παραπέμπει αβίαστα σε anime. Αναμφίβολα δεν φτάνει την ποιότητα των αμιγώς anime παραγωγών, αλλά θα είμασταν αδίκως αυστηροί αν δεν αναγνωρίζαμε πως το τελικό αποτέλεσμα αποδίδει έναν σαφέστατα όμορφο και πρωτόγνωρο οπτικό τομέα, τουλάχιστον για το είδος των platformers.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση