80 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
9.3 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Στο παιχνίδι πρωταγωνιστεί ο Tilo, ένα ποντικάκι τραγουδοποιός που ρίχνεται σε μια επικίνδυνη περιπέτεια στο μυθικό βασίλειο της Vaelia.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:SeithCG
Πλατφόρμα:PC
85
Νικόλας Μαρκόγλου
2018-05-08
Όσο αυστηρός και αν είναι κανείς, δύσκολα θα αρνηθεί ότι το Ghost of a Tale δεν αποπνέει το πηγαίο ταλέντο του δημιουργού του. Το Ghost of a Tale καταφέρνει να αποδώσει έναν πανέμορφο κόσμο και να μας εισάγει σε μία υποσχόμενη ιστορία που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μία επική και εκτενή περιπέτεια.
80
Adventure's Index
2018-05-06
Από τις λίγες σύγχρονες κυκλοφορίες που εξακολουθούν να βασίζονται πάνω σε πραγματικά adventurάδικες προδιαγραφές.
80
Στέφανος Κουτσούκος
2018-05-04
Το Ghost of a Tale με εξόργισε και με γοήτευσε σχεδόν όσο και το Kingdom Come: Deliverance. Επιχειρεί και αυτό με τη σειρά του πολύ περισσότερα απ' όσα του επιτρέπουν οι τεχνικοί του περιορισμοί. Έχουμε το stealth μοντέλο, τις ατελείωτες συλλογές παραδοσιακού platform game, την επίλυση απλοϊκών γρίφων, μια στοιχειώδη RPG-lite ανάπτυξη του χαρακτήρας μας και τον πρόσθετο μηχανισμό των αφηγηματικών τραγουδιών. Προσθέστε τώρα τα κοστούμια, την χρήση αντικειμένων για την αναπλήρωση της υγείας μας και μια πλούσια διάρκεια που αγγίζει τις είκοσι ώρες και έχετε ένα πραγματικό ακατέργαστο διαμάντι.
75
Gogos
2018-05-02
Ο Lionel Gallat στο παρθενικό του ταξίδι στον χώρο του gaming κλήθηκε να περάσει μέσα από δύσβατους σκόπελους και τα κατάφερε, τουλάχιστον εν μέρει, με επιτυχία. Το Ghost of a Tale είναι ένα παιχνίδι φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι και αξίζει την προσοχή σας αν σας αρέσουν οι παραμυθένιες περιπέτειες σε πολύχρωμους κόσμους.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση