87 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η θρυλική μάγισσα επιστρέφει με το Bayonetta 2 για Nintendo Switch. Δημιουργήθηκε από μια απαγορευμένη μίξη μεταξύ των Lumen Sages και των μαγισσών Umbra, η πανίσχυρη μάγισσα Bayonetta περιπλανιέται από το μακρινό παρελθόν μέχρι το σήμερα. Επιπλέον, περιλαμβάνεται ο πρώτος τίτλος Bayonetta, για να ζήσεις την ιστορία της μάγισσας από την αρχή.

Είδος:Action
Δημιουργός:PlatinumGames
Πλατφόρμα:Switch
95
Νικόλαος Δερλός
2018-02-10
Έντονη δράση, αριστοτεχνικά δοσμένη από ένα χαρακτήρα που μόνο να τον αγαπήσεις μπορείς. Ερωτικά σκιρτήματα και χορευτικές φιγούρες, που σε συνδυασμό με τη μουσική επένδυση που σε σημεία συναρπάζει, χαρίζουν ένα αποτέλεσμα που δε πρέπει να χάσει κανένας λάτρης του είδους.
90
Μάνος Βέζος
2018-02-08
Μπορεί ως port, καθαρά σε τεχνικό επίπεδο, να μην κάνει θαύματα, αλλά για το συγκεκριμένο είδος, θεωρούμε καλύτερη την επιλογή της ομάδας να καλύψει τη διαφορά στο frame rate, που επηρεάζει το gameplay, ειδικά σε ικανότερα χέρια. Μπορεί ο ρεαλισμός να μην είναι η πρώτη έννοια που έρχεται κατά νου όταν βλέπει κανείς το Bayonetta, αλλά από αυτόν ακριβώς οδηγούνται οι πολύ καλές επιλογές του Hideki Kamiya και των συνεργατών του. Αν είχαμε καπέλο, θα το βγάζαμε (ξανά). Αλλά έχουμε μόνο Cappy.
90
Κώστας Παπαμήτρου
2018-02-07
Ευχαριστούμε την Platinum και τη σκηνοθεσία του Kamiya, η οποία μπορεί να μετατρέψει μια βίαιη σκηνή σε κάτι πραγματικά μαγικό. Γιατί τα πούπουλα από τα φτερά αγγέλων, τα οποία περιστρέφονται γύρω από την Bayonetta με το πάτωμα πλημμυρισμένο από αίμα και το background λουσμένο στο φως μπορούν να αποδώσουν μόνο ένα ονειρικό συναίσθημα. Και το gameplay, τόσο απλό στην εκτέλεση και τόσο εθιστικό στην ενασχόλησή του δεν μας αφήνει να ησυχάσουμε – όχι, μέχρι να πλατινάρουμε κάθε επίπεδο και να εξερευνήσουμε κάθε σπιθαμή, κάθε πιθανή λεπτομέρειά του.
80
Κων/νος Δημόπουλος
2018-02-04
Bayonetta του σαλονιού, Bayonetta του μετρό.
80
Παύλος Κρούστης
2018-02-02
Το πακέτο προσφέρει αμέτρητες ώρες ποιοτικότατου hack n' slash, το οποίο μάλιστα δένει ιδανικά με της δυνατότητες φορητότητας που προσφέρει η κονσόλα. Είναι κρίμα που δεν είδαμε κάποια βελτίωση στην ανάλυση των παιχνιδιών ή κάπου αλλού στην ποιότητα της εικόνας, όμως οι επιδόσεις παραμένουν εξαιρετικές ακόμα και σε φορητή μορφή.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση