59 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για ένα ψυχολογικό παιχνίδι τρόμου τρίτου προσώπου στο οποίο ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο της Rosemary Reed, μιας 35χρονης γυναίκας που φθάνει στο σπίτι του Dr Felton, o οποίος πάσχει από μια περίεργη ασθένεια. Η Rosemary ανακαλύπτει πως πίσω από την εξαφάνιση της κόρης του καθηγητή κρύβεται ένα τρομερό έγκλημα και αποφασίζει να το εξιχνιάσει.

Είδος:Survival Horror
Δημιουργός:Stormind Games
Πλατφόρμα:PC
80
Παναγιώτης Μητράκης
2018-03-06
Παρά τις όποιες παραφωνίες, το Remothered: Tormented Fathers κατάφερε να με γυρίσει έστω και για λίγο σε μια εποχή που τα survival horror δεν έβαζαν νερό στο κρασί τους και ήταν δυνατές εμπειρίες που πρόσεχαν την αισθητική και την ατμόσφαιρά τους.
55
Βασίλης Καμακάρης
2018-03-04
Με την πλοκή να είναι προβλέψιμη και την χρήση της Unreal Engine 4 να απέχει από το ιδανικό, έχουμε ένα παιχνίδι, που δεν καταφέρνει δυστυχώς να ξεχωρίσει.
41
Χρήστος Αντωνιάδης
2018-03-02
Με λίγα λόγια; όχι, Με πολλά;. Το μεγαλύτερο του πρόβλημα δεν είναι το Gameplay ή το Soundtrack, αλλά κάτι που το καταδίκασε από τα πρώτα λεπτά. Ο δημιουργός, ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος είναι το ίδιο άτομο. Όταν δεν έχεις πολλά μυαλά στο δωμάτιο να σκεφτούν μαζί το αποτέλεσμα είναι το Remothered.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση