67 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
8.0 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για ένα ψυχολογικό παιχνίδι τρόμου τρίτου προσώπου στο οποίο ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο της Rosemary Reed, μιας 35χρονης γυναίκας που φθάνει στο σπίτι του Dr Felton, o οποίος πάσχει από μια περίεργη ασθένεια. Η Rosemary ανακαλύπτει πως πίσω από την εξαφάνιση της κόρης του καθηγητή κρύβεται ένα τρομερό έγκλημα και αποφασίζει να το εξιχνιάσει.

Είδος:Survival Horror
Δημιουργός:Stormind Games
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
80
Νικολέττα Σαμαρά
2018-03-12
Το παιχνίδι αυτό είναι για γερά νεύρα! Αν αντέχεις την πολύ αδρεναλίνη τότε στο συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αξίζει να το παίξεις!
80
Παναγιώτης Μητράκης (PC)
2018-03-10
Παρά τις όποιες παραφωνίες, το Remothered: Tormented Fathers κατάφερε να με γυρίσει έστω και για λίγο σε μια εποχή που τα survival horror δεν έβαζαν νερό στο κρασί τους και ήταν δυνατές εμπειρίες που πρόσεχαν την αισθητική και την ατμόσφαιρά τους.
75
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS4)
2018-03-08
Μπορεί να υπάρχουν μερικά προβλήματα στη λειτουργικότητα του gameplay και τον τεχνικό τομέα, καθώς και κάποια κλισέ στο -κατά τ'άλλα καλογραμμένο- σενάριο, όμως τίποτα δεν είναι αρκετό για να μας αποτρέψει από το να προτείνουμε το Remothered: Tormented Fathers σε κάθε fan των survival horror παιχνιδιών.
70
Allex (PS4)
2018-03-06
Ένα παιχνίδι τρόμου που μοιάζει old-school αλλά είναι σύγχρονο. Κι αυτό το κάνει καλά. Παίρνοντας υπόψη και την ενδιαφέρουσα ιστορία, το ωραίο στιλ και την καλή μουσική επένδυση, θα σας πρότεινα να προσπεράστε τις όποιες αδυναμίες του και να δώσετε στο Remothered μια ευκαιρία αν ψάχνετε για μια καλή εμπειρία survival horror.
55
Βασίλης Καμακάρης (PC)
2018-03-04
Με την πλοκή να είναι προβλέψιμη και την χρήση της Unreal Engine 4 να απέχει από το ιδανικό, έχουμε ένα παιχνίδι, που δεν καταφέρνει δυστυχώς να ξεχωρίσει.
41
Χρήστος Αντωνιάδης (PC)
2018-03-02
Με λίγα λόγια; όχι, Με πολλά;. Το μεγαλύτερο του πρόβλημα δεν είναι το Gameplay ή το Soundtrack, αλλά κάτι που το καταδίκασε από τα πρώτα λεπτά. Ο δημιουργός, ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος είναι το ίδιο άτομο. Όταν δεν έχεις πολλά μυαλά στο δωμάτιο να σκεφτούν μαζί το αποτέλεσμα είναι το Remothered.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση