64 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Συνεχίστε τον πόλεμο με το πρώτο DLC του Call of Duty: WWII. Περιλαμβάνει τρεις νέους χάρτες για το multiplayer, καθώς και μια νέα War mode mission με το όνομα Operation Intercept. Επιπλέον υπάρχει το επιπρόσθετο κεφάλαιο Darkset Shore με ακόμα περισσότερα zombies.

Είδος:FPS
Δημιουργός:Sledgehammer Games
Πλατφόρμα:PS4
80
Ζήσης Παρασκευαΐδης
2018-02-10
Το The Resistance DLC προσφέρει πολύ αξιόλογο περιεχόμενο, για τα συνηθισμένα πρότυπα των DLC πακέτων της σειράς. Όσοι ασχολείστε με το CoD WWII και θέλετε να επεκτείνετε την εμπειρία σας προτιμήστε το άφοβα και δεν πρόκειται να κλάψετε τα λεφτά σας.
80
Λεωνίδας Πάτρας
2018-02-08
Παρότι δεν παρουσιάζει ουσιαστικές αλλαγές, μπορούμε να πούμε ότι δεν είναι ένα από τα "τεμπέλικα" DLCs που συναντάμε συνήθως σε τέτοια παιχνίδια. Αντιθέτως έχει γίνει σε γενικές γραμμές καλή δουλειά με αποκορύφωμα τον νέο χάρτη στα Zombies. Για την τιμή του είναι αρκετά τίμιο και θα ικανοποιήσει τους περισσότερους από όσους ασχολούνται σοβαρά με το παιχνίδι.
78
Παντελής Δασκαλέλος
2018-02-06
Μπορεί η τιμή διάθεσής του είναι να λίγο τσουχτερή, αλλά δύσκολα θα μπορέσετε να "αντισταθείτε" στο πλούσιο περιεχόμενό του.
50
Κωνσταντίνος Καλκάνης
2018-02-04
Δε είναι ένα κακό πακέτο, απλά δεν μπορούμε παρά να σκεφτούμε ότι μπορούσε να προσφέρει περισσότερα. Και σε ποιότητα, αλλά και σε ποσότητα.
30
Θάνος Τσομπάνης
2018-02-02
Είμαστε οι "επαναστάτες" μιας σειράς που αγαπήσαμε, και κομμάτι-κομμάτι μας την κατέστρεψαν. Είμαστε αυτοί που μεγάλωσαν χωρίς lootboxes, χωρίς weapon varients, χωρίς dab emote και χωρίς δύο νέα maps για 15 ευρώ. Είμαστε αυτοί που παίζαμε για τα prestige, για τις nuke και τα clutch, που ρίχναμε με τις τρίμπαρες συνδέσεις μας και αρνούμαστε να συμμετέχουμε στην ύπουλη, συνεχή βεβήλωση αυτού του franchise.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση