66 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η μεγαλύτερη μάχη στην ιστορία του Final Fantasy συνεχίζεται με το Dissidia Final Fantasy NT, ένα δυναμικό team-based brawler, σχεδιασμένο για τους οπαδούς της σειράς κι όχι μόνο. Συνδυάζοντας φανταστικό, γρήγορο gameplay με χαρακτήρες και κόσμους από τα 30 χρόνια ζωής της σειράς, σε καλεί να διαλέξεις τον μαχητή σου και να μπεις στην αρένα. Επίλεξε ανάμεσα σε 20 θρυλικούς χαρακτήρες του Final Fantasy κι από τα δύο στρατόπεδα, και λάβε μέρος σε μάχες έως 3-versus-3, κι όχι μόνο. Κάλεσε τα θρυλικά summons όπως Ifrit, Shiva και Odin και κυριάρχησε, είτε παίζεις μόνος, είτε online ενάντια σε άλλους παίκτες.

Είδος:Action, Fighting
Δημιουργός:Team Ninja
Πλατφόρμα:PS4
87
i-TECH4u.gr
2018-02-16
Αν παραβλέψουμε την έλλειψη κάποιου σοβαρού σεναρίου πρόκειται για ένα άκρως διασκεδαστικό fighting game.
80
Demy
2018-02-14
Μπορεί το παιχνίδι να μην διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε game modes, γεγονός που πιθανόν να δυσαρεστήσει τους λάτρεις των fighting games, ωστόσο προσπαθεί να καλύψει αυτό το κενό με τις εντυπωσιακές μάχες που προσφέρει, οι οποίες μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα εθιστικές. Τα γραφικά είναι πανέμορφα και ο χειρισμός του παιχνιδιού είναι αρκετά εύκολος, γεγονός που το καθιστά προσβάσιμο τόσο από αυτούς που έχουν δοκιμάσει τους προηγούμενους τίτλους, όσο και από αυτούς που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με ένα Dissidia game.
65
Allex
2018-02-12
Σαν φόρος τιμής σε όσα αγαπάμε από τη σειρά Final Fantasy, το Dissidia Final Fantasy NT τα πάει καλά. Δεν προσφέρει όμως αρκετό περιεχόμενο για offline single-player ενασχόληση, παρουσιάζει μια καλούτσικη ιστορία αλλά μέσα από ένα περίεργα δομημένο και μερικές φορές εκνευριστικό story mode και σας φέρνει αντιμέτωπους με μια ασταθή online εμπειρία. Έτσι, το άστρο του δύει νωρίτερα απ' ότι θα έπρεπε και απογοητεύει όσους περίμεναν κάτι πραγματικά καλό.
65
George Bosnakis
2018-02-10
Μια ίσως αχρείαστη προσθήκη στη σειρά που φαίνεται να έχει στόχο καθαρά την πιο ανταγωνιστική online σκηνή, χωρίς όμως να λείπουν τα προβλήματα στους servers. Τομείς όπως το story και το couch vs φαίνεται να έχουν παραμεληθεί, αλλά το soundtrack και τα γραφικά δεν παύουν να είναι εντυπωσιακά.
65
Σταύρος Ζήσης
2018-02-08
Το Dissidia Final Fantasy NT για κάθε ένα πράγμα που έχει κάνει σωστά, κάνει κάμποσα άλλα πράγματα λάθος. Με το να έχει σαν κύριο focus το online κοινό, προσφέρει ελάχιστο περιεχόμενο για το κοινό που θα περίμενε τον ίδιο όγκο που είχε έστω το Dissidia 012. Η φρενήρης δράση του, όσο ωραία και φανταχτερή κι αν είναι, είναι το μόνο που έχει απομείνει από τον πυρήνα του Dissidia, ενώ τα RPG στοιχεία του πλέον δίνουν τη σκυτάλη σε ένα πιο actionized παιχνίδι.
57
Kostas Nikolouzos
2018-02-06
Το ιδιαίτερο σύστημα μάχης και το ικανοποιητικό ρόστερ χαρακτήρων είναι ότι ξεχωρίσαμε. Από εκεί και πέρα απογοήτευση. Ελάχιστο περιεχόμενο σε Modes, τραγικό Story Mode, κακό UI που συγχύζει στις μάχες, κακοί Servers, απουσία τοπικού Multiplayer και μία ευκαιρία για κάτι διαφορετικό και διασκεδαστικό που πήγε χαμένη.
55
Ανδρέας Γρυπάρης
2018-02-04
Η Team Ninja παρά την εμπειρία της στα Fighting μας παρουσιάζει το χειρότερο και το πιο απογοητευτικό κεφάλαιο της σειράς Dissidia Final Fantasy.
50
Σταύρος Λιναρδάκος
2018-02-02
Το παιχνίδι της Square Enix και της Team Ninja δεν προσφέρει ούτε ικανοποιητικό περιεχόμενο, αλλά ούτε σωστή καμπύλη εκμάθησης και πρόκληση που θα διατηρήσει το ενδιαφέρον του παίκτη στο offline τμήμα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση