65 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ξεκινήστε ένα επικίνδυνο ταξίδι για να ανακαλύψετε τα μυστήρια γεγονότα πίσω από την εξαφάνιση μιας ολόκληρης πόλης στο Lost Spear. Παίξτε το ρόλο του Kanata, ενός νεαρού άνδρα η πορεία του οποίου θα διαμορφωθεί από το πεπρωμένο. Ο Kanata ξυπνά από ένα άσχημο όνειρο και βλέπει την πραγματικότητα να απειλείται από μια ανησυχητική δύναμη. Συνεργαστείτε με άλλους "ομοιοπαθείς" και χρησιμοποιήστε τη δύναμη της μνήμης για να επαναφέρετε τον κόσμο στην κανονική του μορφή.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Tokyo RPG Factory
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch
85
Κώστας Καμινάρης
Alt-Tab.gr
2018-02-16
Εν κατακλείδι, μπορούμε να πούμε πως το Lost Sphear είναι γενικά ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Μουσική, γραφικά, gameplay, ιστορία και χαρακτήρες, όλα συνθέτουν ένα σύνολο που μας κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Χρησιμοποιεί θελημένα μια ήδη υπάρχουσα αλλά επιτυχημένη συνταγή και το κάνει σωστά.
67
Kostas Nikolouzos
GB Newz
2018-02-14
Η υπερβολική προσπάθεια αναβίωσης old-school JRPG εμπειρίας αποτρέπει τον τίτλο από το να αποκτήσει τη δική του ταυτότητα αφού δεν διαθέτει μοναδικά στοιχεία. Ξεχωρίσαμε το συναισθηματικό του Soundtrack και την άριστη τεχνική του απόδοση.
65
Marioland
game2.0
2018-02-12
Αν σας άρεσε το I Am Setsuna και έχετε Switch, που είναι η πιο αρμόζουσα πλατφόρμα για τέτοιου είδους παιχνίδια, το Lost Sphear είναι ότι πρέπει για εσάς. Αν όχι, καλύτερα να ξεσκονίσετε τις παλιές κασέτες και CD σας.
65
Σάββας Μεσελίδης
PSADDICT
2018-02-10
Αρκετά μέτριο παιχνίδι που απευθύνεται στους λάτρεις του είδους και σε νοσταλγούς των παλιών κλασικών JRPGs.
63
Gkogkas Antonis
CyprusGamer
2018-02-08
Ένας μέτριος τίτλος που θέλει αρκετές βελτιώσεις. Σενάριο που χωλαίνει, με το gameplay να είναι κουραστικό και ελλιπές. Αυτό που σώζει την Tokyo, είναι ο άρτιος σχεδιασμός του παιχνιδιού όσο αναφορά τα γραφικά και το Design.
60
Μάνος Βέζος
enternity
2018-02-06
Δεν θέλουμε να σταματήσει τις προσπάθειές της ομάδα ανάπτυξης. Σίγουρα όμως πρέπει να μας πείσει, την επόμενη φορά ελπίζουμε, αν θέλει να αγγίξει την παλιά αίγλη του είδους και να τη φέρει στο σήμερα ή απλά να πατάει για πάντα στα θεμέλια του I Am Setsuna.
60
Ανδρέας Γρυπάρης
GAMEWORLD
2018-02-04
Αποτυγχάνει να αναβιώσει τα JRPG του παρελθόντος και το μόνο που καταφέρνει είναι να μας κάνει να τα νοσταλγήσουμε ακόμη περισσότερο.
55
Βάσω Κοζαδίνου
Unboxholics.com
2018-02-02
Το Lost Sphear είναι ένα retro love letter με τη μορφή ενός JRPG παιχνιδιού. Απευθύνεται κατά βάση στους λάτρεις και ακόλουθους του είδους, δίνοντας τους την ευκαιρία να παίξουν ένα νέο παιχνίδι που θα τους χαρίσει πολύ νοσταλγικές στιγμές από πολλά αγαπημένα τους παιχνίδια. Μόνο του όμως ως παιχνίδι, και πέρα από τη νοσταλγία και το ενδιαφέρον concept, δεν θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό JRPG που χρειάζεται να ασχοληθεί ο μέσος gamer.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση