69 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ξεκινήστε ένα επικίνδυνο ταξίδι για να ανακαλύψετε τα μυστήρια γεγονότα πίσω από την εξαφάνιση μιας ολόκληρης πόλης στο Lost Spear. Παίξτε το ρόλο του Kanata, ενός νεαρού άνδρα η πορεία του οποίου θα διαμορφωθεί από το πεπρωμένο. Ο Kanata ξυπνά από ένα άσχημο όνειρο και βλέπει την πραγματικότητα να απειλείται από μια ανησυχητική δύναμη. Συνεργαστείτε με άλλους "ομοιοπαθείς" και χρησιμοποιήστε τη δύναμη της μνήμης για να επαναφέρετε τον κόσμο στην κανονική του μορφή.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Tokyo RPG Factory
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch
85
Κώστας Καμινάρης
2018-02-08
Εν κατακλείδι, μπορούμε να πούμε πως το Lost Sphear είναι γενικά ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Μουσική, γραφικά, gameplay, ιστορία και χαρακτήρες, όλα συνθέτουν ένα σύνολο που μας κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Χρησιμοποιεί θελημένα μια ήδη υπάρχουσα αλλά επιτυχημένη συνταγή και το κάνει σωστά.
65
Marioland
2018-02-06
Αν σας άρεσε το I Am Setsuna και έχετε Switch, που είναι η πιο αρμόζουσα πλατφόρμα για τέτοιου είδους παιχνίδια, το Lost Sphear είναι ότι πρέπει για εσάς. Αν όχι, καλύτερα να ξεσκονίσετε τις παλιές κασέτες και CD σας.
65
Σάββας Μεσελίδης
2018-02-04
Αρκετά μέτριο παιχνίδι που απευθύνεται στους λάτρεις του είδους και σε νοσταλγούς των παλιών κλασικών JRPGs.
60
Μάνος Βέζος
2018-02-02
Δεν θέλουμε να σταματήσει τις προσπάθειές της ομάδα ανάπτυξης. Σίγουρα όμως πρέπει να μας πείσει, την επόμενη φορά ελπίζουμε, αν θέλει να αγγίξει την παλιά αίγλη του είδους και να τη φέρει στο σήμερα ή απλά να πατάει για πάντα στα θεμέλια του I Am Setsuna.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση