70 με βάση 2 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

H Chloe Price, μια ανεξάρτητη, οργισμένη 16χρονη, δημιουργεί μια αναπάντεχη φιλία με την όμορφη και δημοφιλή Rachel Amber, που αποτελεί το πρότυπο του σχολείου τους. Όταν ο κόσμος της Rachel καταρρέει εξαιτίας ενός οικογενειακού μυστικού, οι δυο φίλες θα πρέπει να αλληλοβοηθηθούν για να αντιμετωπίσουν τους δαίμονές τους.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Deck Nine Games
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
70
elchrys
2018-01-04
Οπωσδήποτε υστερεί σε σασπένς σε σχέση με τον προκάτοχό του, όμως γι' αυτό το λόγο αν δεν έχετε ασχοληθεί με τη σειρά μέχρι τώρα, μπορείτε να ξεκινήσετε με αυτό. Αν σας άρεσε το πρώτο Life is Strange ή αν θέλετε μια διαδραστική ιστορία με τις προαναφερθείσες θεματολογίες, το Life is Strange: Before the Storm είναι καλή επιλογή.
70
Σάββας Καζαντζίδης
2018-01-02
Από μόνο του το Before the Storm δε μπορεί να σταθεί. Συνολικά με το Life is Strange, και αγνοώντας τα κενά που μένουν ώστε να δεθούν οι ιστορίες, συνεχίζει να είναι το καλύτερο interactive adventure παιχνίδι από τότε που αυτά εμφανίστηκαν στην πιάτσα. Και είναι και μια καλή ευκαιρία να αναθερμανθεί το κοινό και να ζητήσει πιο επίμονα το Life is Strange 2.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση