60 Βαθμολόγιο
με βάση 2 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Mario Party: The Top 100 περιλαμβάνει 100 mini games από όλους τους τίτλους της σειράς. Τα mini games έχουν αναβαθμιστεί με νέα γραφικά και έχουν προσαρμοστεί αποκλειστικά για το Nintendo 3DS. Το παιχνίδι διαθέτει και τη δυνατότητα του download play επιτρέποντας σε τέσσερα άτομα να παίξουν με ένα μόνο αντίτυπο του τίτλου.

Είδος:Party
Δημιουργός:Nd Cube
Πλατφόρμα:3DS
60
Νικήτας Καβουκλής
2018-01-04
Δυστυχώς, χάθηκε η ευκαιρία να δούμε τον καλύτερο τίτλο party όλων των εποχών. Αυτήν τη φορά το πρόβλημα δεν έγκειται στην έλλειψη περιεχομένου, αλλά στην ανυπαρξία πρωτοτυπίας και νέων ιδεών. Το μόνο που έχουμε να ελπίζουμε είναι για ένα Mario Party στο Switch, ποιότητας τέτοιας που θα χρυσώσει το χάπι.
60
Κώστας Παπαμήτρου
2018-01-02
Δεδομένης της χρονικής συγκυρίας των περίπου 10 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου Mario Party, θα θέλαμε κάτι περισσότερο από τη Nintendo. Όμως, οι περιορισμοί που έχουν τεθεί στο παιχνίδι, αφαιρούν από τη συνολική εμπειρία και στιγματίζουν αρνητικά μια κυκλοφορία, που θα μπορούσε να είναι διαφορετική και πιο εμπλουτισμένη. Ίσως το Mario Party 11, αν ποτέ ανακοινωθεί για το Switch, να κάνει τη διαφορά.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση