78 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του Teriel, ενός κλέφτη που εξαιτίας των ικανοτήτων του, στέλνεται στο νησί-φυλακή Peh στη δυσκολότερη αποστολή της καριέρας του. Εκεί θα αναμιχθεί σε ιστορίες ανακάλυψης, προδοσίας και συνωμοσιών. Το stealth στοιχείο είναι βασικό συστατικό του gameplay, όμως ο καθένας έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει τις in-game προκλήσεις όπως επιθυμεί.

Είδος:RPG
Δημιουργός:IMGN.PRO
Πλατφόρμα:PC
85
Senzin
2017-12-06
Το Seven προσφέρει μια τεράστια πληθώρα αποστολών, ενδιαφέρων χαρακτήρων και πανέμορφων τοπίων για να σας κρατήσει καθισμένους στην καρέκλα σας για ώρες. Το gameplay του είναι αρκετά καλοστημένο και εξίσου δυνατό όσο και το υπόλοιπο παιχνίδι. Έχει δοθεί τεράστια έμφαση στο lore και στο stealth κομμάτι, κάτι που είναι το στοιχείο μου. Μπορώ να πω εκ του ασφαλούς, μιας και το Seven δεν μπορεί να απογοητεύσει σε κανέναν τομέα, πως είναι ένα must buy παιχνίδι.
80
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
2017-12-04
Το ταλέντο και αγάπη της Fool's Theory μας δίνουν έναν εναλλακτικό τίτλο που ξεφεύγει λίγο από τα καθιερωμένα και μας προσφέρει ένα ευχάριστο gameplay, μια ενδιαφέρουσα υπόθεση, και πληθώρα από αποστολές και δοκιμασίες για να ασχοληθούμε.
70
Panzerfaust
2017-12-02
Το Seven: The Days Long Gone προσφέρει 20 με 30 ευχάριστες ώρες παιχνιδιού, ανάλογα με το πόσο θέλετε να εξερευνήσετε τον κόσμο του. Αν σας αρέσουν τα stealth games, αξίζει να ασχοληθείτε μαζί του.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση