65 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Δημιουργημένο εξ ολοκλήρου για VR, το DOOM VFR προσφέρει όχι μια καλοφτιαγμένη εμπειρία virtual reality, αλλά και όσα αγαπήθηκαν στα DOOM παιχνίδια: αιματηρές μάχες, ασύλληπτους δαιμονικούς εχθρούς, πανίσχυρα όπλα, και έξυπνους γρίφους. Εξερεύνησε τόσο τα κτίρια της UAC όσο και την ίδια την Κόλαση, και δώσε τέλος στην εισβολή, όπως... προγραμματίστηκες να κάνεις.

Είδος:FPS
Δημιουργός:id Software
Πλατφόρμα:PC/HTCVive, PS4/PSVR
40
Μάνος Βέζος
2018-01-02
Προφανώς αναπτύχθηκε κυρίως για Vive. Έχει κι εκεί τα θέματά του όπως μαθαίνουμε, αλλά η δυνατότητα κίνησης του παίκτη στο χώρο του λύνει ή έστω περιορίζει κάποιες δυσκολίες και προβλήματα.
80
Ιωάννης Φωτογιαννόπουλος
2017-12-14
Ενώ είναι όντως ένας πολύ καλός τίτλος VR και πιθανότατα αυτός με τη περισσότερη δράση όφειλε να είναι πιο ολοκληρωμένος μιας και κουβαλάει το όνομα Doom. Όπως και να έχει το Doom VFR σε κάποια μελλοντική έκπτωση είναι αυτονόητα τυφλή αγορά ενώ για τα χρήματα που ζητάει (30 ευρώ) είναι σχετικά τίμια πρόταση (για τίτλο VR), έχοντας στο νου μας ότι πρέπει κάποτε να ανέβουν τα Standards μιας και το VR έχει κλείσει ένα χρόνο ζωής.
80
Παντελής Δασκαλέλος
2017-12-12
Πάρα τα ελαττώματά του σε θέματα χειρισμού, διαθέτει όλα τα στοιχεία που αγαπήσαμε στη σειρά Doom και ως εκ τούτου στέκεται επάξια πλάι στους προκατόχους του.
75
Παναγιώτης Τριάντης
2017-12-10
Το Doom VFR είναι ένας αξιόλογος τίτλος που καταφέρνει να μεταφέρει την εμπειρία του Doom -που γνωρίσαμε το 2016- με επιτυχία στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας.
68
Χριστιάνα Θάνου
2017-12-08
Το Doom ήρθε σε VR μορφή αλλά χωρίς την αίγλη που του αξίζει.
60
Γιώργος Καλλίφας
2017-12-06
Το Doom VFR είναι μια πραγματικά μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Η id Tech 6 τρέχει άψογα στο PSVR, τα γραφικά είναι εξαιρετικά, ο προγραμματισμός άψογος και η ναυτία απούσα. Γιατί, τότε, δεν πήραμε το πλήρες Doom; Την απάντηση αυτή μόνο η Bethesda και η id μπορούν να τη δώσουν. Το Doom VFR δεν είναι κακό παιχνίδι. Αντιθέτως, είναι πολύ καλό, αφού σχεδόν ό,τι προσφέρει το προσφέρει σωστά και με το γνωστό, απολαυστικό "Doom gameplay". Αλλά είναι πολύ λίγο...
50
Άκης Μαύρος
2017-12-04
Το DOOM VFR είναι πραγματικά μια χαμένη ευκαιρία από την Bethesda και την id Software να προσφέρει μια VR εμπειρία DOOM, εφάμιλλη αυτής του Skyrim VR. Όχι ότι αυτό που προσφέρει είναι κακό. Απλά είναι λίγο και πολύ ακριβό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση