62 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το παιχνίδι διαδραματίζεται μεταξύ των γεγονότων της δεύτερης ταινίας, Dawn of the Planet of the Apes και της τρίτης, War for the Planet of the Apes. Παίζοντας ως μια ενωμένη ομάδα ατρόμητων ανθρώπων και μια νομαδική ομάδα πιθήκων, οι επιλογές σας δεν θα θα έχουν μόνο θετική έκβαση για την ομάδα σας, αλλά και αρνητική. Οδηγήστε την ιστορία προς το συγκλονιστικό της φινάλε παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις σε μια σειρά από ηθικά διλήμματα κλιμακούμενης έντασης.

Είδος:Interactive Fiction
Δημιουργός:Imaginati Studios
Πλατφόρμα:PS4
75
Άρης Βασιλόπουλος
2018-02-10
Μια ευχάριστη προσθήκη τόσο για εσάς, όσο και για τους φίλους σας που έχει να σας προσφέρει ένα ακόμη κεφάλαιο στη νέα τριλογία, καθώς και κάτι το διαφορετικό.
70
Dimitris Karamanidis
2018-02-08
Καταλήγοντας στην τελική έκβαση για το Planet of the Apes: Last Frontier, θεωρώ ότι ασχέτως τις παραφωνίες που δείχνουν προχειρότητες, την δουλειά του την κάνει στηριζόμενο σε δύο βασικούς άξονες. Πρώτον, στην αφήγηση του σεναρίου και στο πως αυτό ξετυλίγεται επηρεασμένο από τις επιλογές και δεύτερον, στον όμορφο οπτικό του τομέα που σε βάζει στο κλίμα.
65
Άρης Φουρναράκης
2018-02-06
Με διάρκεια γύρω στις 3-4 ώρες και κόστος 20€, το βρίσκουμε κάπως ακριβό. Αν είστε fan του συγκεκριμένου franchise, μπορείτε να το προμηθευτείτε σε κάποιο sale αφού σε αυτήν την τιμή δεν μπορούμε να το προτείνουμε, ακόμα και αν η δουλειά που έχει γίνει στο σενάριο, στις ερμηνείες και το motion capture των χαρακτήρων είναι υψηλού επιπέδου.
52
Μάρκος Ασκανιάν
2018-02-04
Η Imaginarium και η Fox έκαναν μια προσπάθεια για να δουν κατά πόσο μπορεί να πετύχει σε video game η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε στις ταινίες τους καθώς και να προσφέρουν στο κόσμο μια "cross-media experience". Ξεχάσανε όμως το σημαντικότερο, τη συμμετοχή του gamer.
50
Μάνος Βέζος
2018-02-02
Οι ερμηνείες πάντως, η θεματική η ίδια, παρά τη ρηχότητα του gameplay και τις ξεκάθαρα διακοσμητικές διακλαδώσεις καθιστούν την εμπειρία ενδιαφέρουσα για την κινηματογραφική της διάρκεια, επειδή δεν έχει προλάβει να διαπιστώσει κανείς πως λίγο μετρούν οι επιλογές του και διότι η κεντρική ιδέα εξακολουθεί να «κερδίζει» για τους ίδιους λόγους που «κερδίζουν» και οι σχετικές ταινίες. Κρίμα που η τόλμη των ιδεών περιορίζεται μόνο στην επιφάνεια.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση