82 Βαθμολόγιο
με βάση 9 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ζήσε την ιστορία του Rex και της φίλης του Pyra, ένα πανίσχυρο και μυστηριώδες πλάσμα γνωστό και ως Blade, καθώς αναζητείτε παρέα τον παραμυθένιο τόπο Elysium, που πολλοί παρομοιάζουν με έναν επίγειο παράδεισο. Με μάχες σε πραγματικό χρόνο, ικανότητες και δυνάμεις για κάθε χαρακτήρα της ομάδας σου που αλλάζουν εντελώς το ρου της μάχης, έναν αφάνταστα μεγάλο κόσμο με κρυμμένα μυστικά για να εξερευνήσεις, το Xenoblade Chronicles 2 είναι το επόμενο κεφάλαιο στην επική RPG σειρά, και θα σε... φιλοξενήσει για ατέλειωτες ώρες.

Είδος:Action RPG
Δημιουργός:Monolith Soft
Πλατφόρμα:Switch
90
Κώστας Παπαμήτρου
2017-12-18
Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε εντελώς τα αρνητικά στοιχεία, αλλά τα θετικά υπερτερούν και μπορούν να εγγυηθούν μια πραγματικά αξιομνημόνευτη εμπειρία. Ένα ταξίδι που μπορεί να διαρκέσει δεκάδες ώρες (ανάλογα με το πόσο είναι διατεθειμένος κάθε παίκτης να ασχοληθεί με όλα τα διαθέσιμα quests) και που αποτελεί τον καλύτερο δυνατό τρόπο να κλείσει το πρώτο ενιάμηνο ζωής του Nintendo Switch.
90
admin
2017-12-16
Ο τίτλος πάει κόντρα στα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου και απεριόριστης παραμετροποίησης που κατακλύζουν το σήμερα παρέχοντας ένα αγνό περιεχόμενο με ξεκάθαρο θέμα σε ένα φανταστικό περιτύλιγμα. Κλείστε τα μάτια σας, ακολουθήστε τους ήρωες στο ταξίδι τους και δε θα χάσετε.
90
Δημήτρης Σαλαμάρας
2017-12-14
Η Monolith Soft κατάφερε και παρέδωσε ένα τρομερά ανώτερο παιχνίδι σε σύγκριση με τους προκατόχους του, που θα ευχαριστήσει, τόσο τους παλιούς, όσο και τους νέους παίκτες στη σειρά, ενώ ταυτόχρονα κλείνει μία φανταστική χρονιά για την Nintendo, ενδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο το lineup παιχνιδιών της κονσόλας.
83
Παντελής Δασκαλέλος
2017-12-12
Οι σκληροπυρηνικοί φίλοι της σειράς θα το απολαύσουν και θα "βυθιστούν" στον μοναδικό κόσμο του, παρά τις όποιες αδυναμίες του.
80
Κων/νος Δημόπουλος
2017-12-10
Η αλήθεια είναι πως το Xenoblade Chronicles 2 δεν είναι για όλους... Για τους πιστούς οπαδούς των games αυτού του "ιαπωνοστρεφούς" είδους, όμως, είναι επιλογή-must αυτόν τον καιρό. Είναι, παράλληλα, και συνιστώμενη αγορά για τους κατόχους Nintendo Switch που πιθανότατα το αγόρασαν για άλλους λόγους, όμως ενδιαφέρονται να δώσουν μια ευκαιρία στην κατηγορία αυτή των games...
80
MeLigaLogia
2017-12-08
Όπως αναμένεται από κάθε JRPG που σέβεται τον εαυτό του, διάχυτος είναι ο λυρισμός και το δράμα στους διαλόγους, συστατικά που παραδόξως δημιουργούν μια καθ'όλα σαγηνευτική ατμόσφαιρα, που σε βυθίζει στις αλλόκοτες εμπνεύσεις της φαντασίας των δημιουργών της...
77
Ανδρέας Γρυπάρης
2017-12-06
Με σενάριο που καθηλώνει, τεράστια διάρκεια και έναν τεράστιο open-world κόσμο προς εξερεύνηση, αποτελεί έναν ακόμα λόγο για να αποκτήσετε την νεότερη κονσόλα της Nintendo.
75
Marioland
2017-12-04
Το θέμα του Xenoblade Chronicles 2 είναι η έλλειψη φιλοδοξίας και από εκεί πηγάζουν όλα τα υπόλοιπα προβλήματά του. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι είναι αρκετά διασκεδαστικό και ικανό να ρουφήξει δεκάδες ώρες από το χρόνο σας. Αν θέλετε JRPG στο Switch, τότε το Xenoblade Chronicles 2 είναι αυτό που ζητάτε. Απλά κρατήστε τις προσδοκίες σας ένα κλικ πιο χαμηλά σε σχέση με τα προηγούμενα Xenoblade Chronicles.
70
Μάνος Βέζος
2017-12-02
Αφηγηματικά, μηχανικά, καλλιτεχνικά η Monolith Soft τιμά τον εαυτό της και την παράδοσή της. Οπότε το Xenoblade Chronicles 2 ξεχωρίζει και πάλι για τα δεδομένα των ανατολίτικων RPG, σίγουρα για καλό. Ταυτόχρονα όμως γίνεται αφορμή να μάθουμε τι συμβαίνει όταν η συγκεκριμένη ομάδα ανάπτυξης έχει μόλις δύο χρόνια στη διάθεσή της για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την ολοκλήρωση τίτλου Xeno, κατά την οποία περίοδο προσφέρει και υποστήριξη στην ομάδα που ετοίμασε το The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση