90 με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ζήσε την ιστορία του Rex και της φίλης του Pyra, ένα πανίσχυρο και μυστηριώδες πλάσμα γνωστό και ως Blade, καθώς αναζητείτε παρέα τον παραμυθένιο τόπο Elysium, που πολλοί παρομοιάζουν με έναν επίγειο παράδεισο. Με μάχες σε πραγματικό χρόνο, ικανότητες και δυνάμεις για κάθε χαρακτήρα της ομάδας σου που αλλάζουν εντελώς το ρου της μάχης, έναν αφάνταστα μεγάλο κόσμο με κρυμμένα μυστικά για να εξερευνήσεις, το Xenoblade Chronicles 2 είναι το επόμενο κεφάλαιο στην επική RPG σειρά, και θα σε... φιλοξενήσει για ατέλειωτες ώρες.

Είδος:Action RPG
Δημιουργός:Monolith Soft
Πλατφόρμα:Switch
90
Κώστας Παπαμήτρου
2017-12-06
Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε εντελώς τα αρνητικά στοιχεία, αλλά τα θετικά υπερτερούν και μπορούν να εγγυηθούν μια πραγματικά αξιομνημόνευτη εμπειρία. Ένα ταξίδι που μπορεί να διαρκέσει δεκάδες ώρες (ανάλογα με το πόσο είναι διατεθειμένος κάθε παίκτης να ασχοληθεί με όλα τα διαθέσιμα quests) και που αποτελεί τον καλύτερο δυνατό τρόπο να κλείσει το πρώτο ενιάμηνο ζωής του Nintendo Switch.
90
admin
2017-12-04
Ο τίτλος πάει κόντρα στα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου και απεριόριστης παραμετροποίησης που κατακλύζουν το σήμερα παρέχοντας ένα αγνό περιεχόμενο με ξεκάθαρο θέμα σε ένα φανταστικό περιτύλιγμα. Κλείστε τα μάτια σας, ακολουθήστε τους ήρωες στο ταξίδι τους και δε θα χάσετε.
90
Δημήτρης Σαλαμάρας
2017-12-02
Η Monolith Soft κατάφερε και παρέδωσε ένα τρομερά ανώτερο παιχνίδι σε σύγκριση με τους προκατόχους του, που θα ευχαριστήσει, τόσο τους παλιούς, όσο και τους νέους παίκτες στη σειρά, ενώ ταυτόχρονα κλείνει μία φανταστική χρονιά για την Nintendo, ενδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο το lineup παιχνιδιών της κονσόλας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση