67 με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ταξίδεψε σε 18 διαφορετικές τοποθεσίες, από την αρχαία Αίγυπτο και τη Νέα Υόρκη του 2099, μέχρι την Αυτοκρατορία της Hydra και την άγρια δύση, παίρνοντας μαζί σου αντικείμενα και αλλάζοντας τον ρου της ιστορίας. Παίξε με τους αγαπημένους σου ήρωες από τα σημαντικότερα franchises της Marvel (Guardians of the Galaxy, Thor, Hulk, Spider-Man κ.α.), διάλεξε αυτόν που θες ανάμεσα σε δεκάδες επιλογές και δες πώς τον επηρεάζει η κάθε χρονική περίοδος. Γίνε ο άρχοντας του χρόνου και με ορμητήριο τη Chronopolis εξολόθρευσε τον Kang the Conqueror και αποκατάστησε την ισορροπία στο σύμπαν.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Traveller's Tales
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch, XboxOne
75
Μιχάλης Παγκίδης
2017-12-06
Το LEGO Marvel Super Heroes 2 έρχεται εμφανώς ανανεωμένο και καλύτερο του προκατόχου του. Οι περισσότεροι ήρωες είναι διαθέσιμοι σε ένα γεμάτο roster για εσάς και σας περιμένουν να ξεχυθείτε μαζί τους σε νέες περιπέτειες. Όσοι είστε γνωστοί fan των παιχνιδιών LEGO, σίγουρα θα χαρείτε με το νέο τίτλο της Traveller's Tales αλλά θα περιμένατε κάτι πολύ παραπάνω.
65
Kostas Nikolouzos
2017-12-04
Η επανάληψη στο Gameplay των τίτλων LEGO έχει αρχίσει να κουράζει και χρειάζονται δραστικότερες αλλαγές πλέον. Αν είστε λάτρεις της Marvel και γνωρίζετε από LEGO τίτλους θα ευχαριστηθείτε το LEGO Marvel Super Hero 2. Αν πρόκειται να ασχοληθείτε για πρώτη φορά με τη σειρά, ίσως θα ήταν καλύτερο να αρχίσετε από κάποιον άλλον τίτλο της.
60
Ελένη Δρίβα
2017-12-02
Το Lego Marvel Super Heroes 2 αποτελεί μια παρέλαση από αμέτρητους υπερήρωες της Marvel, με ποικιλία στις περιοχές, ενδιαφέρον σενάριο και διασκεδαστικό σύστημα μάχης. Θα απασχολήσει για πολλές ώρες όποιον αποφασίσει να ασχοληθεί μαζί του. Όλα τα θετικά όμως χάνονται στο χάος από προβλήματα που πλήττουν το τίτλο. Η AI των συμμάχων σας είναι προβληματική, τα glitches ένα συχνά επαναλαμβανόμενο φαινόμενο και τα boss battles μονότονα. Ίσως το Lego Marvel Super Heroes 2 να είναι πιο απαιτητικό από ότι θα έπρεπε, για την ηλικία στην οποία απευθύνεται.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση