85 με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Επιστροφή στην Alola! Tα νέα Pokemon Ultra Sun & Moon σε πηγαίνουν πίσω στα μαγευτικά νησιά της Alola, για να ζήσεις την περιπέτεια με νέα Pokemon και άλλες προσθήκες. Οι Alola Forms δίνουν νέα μορφή σε κλασικά και νέα Pokemon, με περισσότερες επιλογές μάχης πλέον διαθέσιμες στους εκπαιδευτές. Επιπλέον, οι Z-Moves αλλάζουν την δυναμική κάθε μάχης, επιτρέποντας καταστροφικές νέες επιθέσεις που μπορούν να αλλάξουν εντελώς την πορεία της αναμέτρησης. Οι αγαπημένες online λειτουργίες ανταλλαγής και μάχης με παίκτες από όλο τον πλανήτη επιστρέφουν επίσης, για την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία Pokemon που υπήρξε έως τώρα.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Game Freak
Πλατφόρμα:3DS
90
Κώστας Παπαμήτρου
2017-12-06
Είναι δυο παιχνίδια που πατάνε γερά επάνω σε όλα αυτά τα στοιχεία που έκαναν μοναδικές τις δυο προηγούμενες περιπέτειες και που κάνουν τίμιες προσπάθειες να τα πάνε παρακάτω όσο το δυνατόν περισσότερο. Και θα μείνουμε ακριβώς εδώ: δεν προτείνουμε το παιχνίδι σε όσους θέλουν να δουν πολλά, πολλά νέα στοιχεία επάνω σε μια ήδη αλλαγμένη συνταγή gameplay. Το συστήνουμε, όμως, ανεπιφύλακτα σε όλους όσους θέλουν να «ξεζουμίσουν» αυτή τη νέα περιπέτεια και να ταξιδέψουν στην Αλόλα για μια τελευταία φορά, περιμένοντας με ανυπομονησία το τι μπορεί να προσφέρει η Game Freak με το πρώτο παιχνίδι της σειράς για το Switch.
85
Demy
2017-12-04
Αν ανήκετε σε αυτούς που έχουν ήδη δοκιμάσει τα Sun & Moon, από τα Ultra Sun και Ultra Moon θα πρέπει να περιμένετε μια διαφορετική πλοκή στην ιστορία, καθώς και τα καινούργια στοιχεία που σας ανέφερα λίγο νωρίτερα. Αν πάλι δεν είχατε την ευκαιρία να παίξετε τους δύο προηγούμενους τίτλους, τότε οι καινούργιες εκδόσεις αποτελούν την ιδανική επιλογή για να το κάνετε!
80
Παναγιώτης Τριάντης
2017-12-02
Οι νέοι παίκτες σίγουρα θα μείνουν άναυδοι με το περιεχόμενο του τίτλου και θα το απολαύσουν στο έπακρο. Όσοι επιστρέφουν στην Alola για δεύτερη φορά ίσως βαρεθούν στην αρχή του παιχνιδιού, όμως το νέο υλικό που προστέθηκε σίγουρα θα τους ικανοποιήσει στο έπακρο, ειδικότερα αν είναι οπαδοί της σειράς, καθώς οι ισχυρές δόσεις νοσταλγίας θα τους πάνε πίσω στο Kanto και όχι μόνο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση