78 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το The Elder Scrolls V: Skyrim για Nintendo Switch υποστηρίζει και τη χρήση motion controls για μάχη, lockpicking, outfits και εξοπλισμό από το The Legend of Zelda. Ακόμα, αν οι παίχτες χρησιμοποιήσουν τα Zelda-themed amiibos στο παιχνίδι, μπορούν να ξεκλειδώσουν θεματικά αντικείμενα από το Legend of Zelda, όπως η εμβληματική Hyrule Shield, το Master Sword ή την Champion's Tunic. Επιπλέον, το Skyrim περιλαμβάνει όλα τα official add-ons – Dawnguard, Hearthfire, και Dragonborn.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Bethesda Game Studios
Πλατφόρμα:Switch
85
Braveheart1980
2017-12-06
Το Skyrim μοιάζει με τον ορισμό του RPG που είναι σχεδόν τέλειο σε όλες τις απαιτούμενες RPG παραμέτρους (skills, abilities, perks, ιστορία, replayability) που ήρθε στην απόλυτη remastered μορφή του στην σταθερή-φορητή κονσόλα της Nintendo για να ταράξει συθέμελα την gaming ζωή μας. Πάρτε το και χαθείτε στο σπίτι ή on the go στον κόσμο του!
80
Μέμος Μπεγνής
2017-12-04
Μπορεί η έκδοση του Nintendo Switch για το Skyrim να μην είναι η καλύτερη δυνατή λόγω του συμβιβασμού στον τεχνικό τομέα και της έλλειψης mods, όμως το δυνατό χαρτί του είναι η φορητότητα. Η δυνατότητα να μπορεί πλέον κανείς να παίξει Skyrim οπουδήποτε κι αν βρίσκεται, είναι επίτευγμα από μόνο του και αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα και για τις δύο εταιρείες. Fus ro dah!
70
Κωνσταντίνος Καλκάνης
2017-12-02
Το Skyrim στο Switch είναι ένα εξαιρετικό port, με όλο το περιεχόμενο, αλλά και -εμβληματικά πλέον- bugs που το χαρακτηρίζουν σαν σύνολο, και σίγουρα η σκέψη του να μπορεί ο παίκτης να παίρνει μαζί του την κονσόλα για μια γρήγορη «δόση» περιπέτειας εν κινήσει, είναι κάτι παραπάνω από δελεαστική.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση