75 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ταξιδέψτε σε νωχελικά χωριά, επιβλητικά βουνά και ξεχασμένες κρύπτες στον μακρινό παγωμένα Βορρά της Tamriel, με την έκδοση VR ενός από τους πιο αγαπημένους κόσμους βιντεοπαιχνιδιών. Περιλαμβάνοντας τόσο το πολυβραβευμένο βασικό παιχνίδι, όσο και τα τρία επίσημα πακέτα επέκτασης - Dawnguard, Hearthfire και Dragonborn - Το The Elder Scrolls V: Skyrim VR φέρνει μία από τις μεγαλύτερες περιπέτειες στο PlayStation VR.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Bethesda Game Studios
Πλατφόρμα:PS4/PSVR
92
Ιωάννης Φωτογιαννόπουλος
2017-11-14
Δεν είναι απλά ακόμα ένα Skyrim αλλά μία νέα μορφή του και δίνει την εντύπωση ώρες ώρες ότι ήταν φτιαγμένο για VR καθώς ο κόσμος του αναπνέει μπροστά μας. Ο τρόπος χειρισμού με τα Move μαζί με την αίσθηση VR είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία παρόλα τα οπτικοακουστικά σκαμπανεβάσματα που έχει στον τεχνικό τομέα. Αν δεν υπήρχαν αυτά τα ελαττώματα τότε θα μιλάγαμε για το δεκάρι του PSVR και το Review θα ανανεωθεί σε τυχόν διορθώσεις.
80
Γιώργος Καλλίφας
2017-11-12
Κατά την άποψή μας το πέρασμα του Skyrim στο PSVR είναι καλοδεχούμενο και σωστά υλοποιημένο. Αν κάποιος έχει παίξει το Elder Scrolls V σε κάποια από τις άλλες εκδόσεις του, δεν μπορούμε να πούμε ότι αξίζει να επιστρέψει στον Βορρά, αφού, πέρα από το immersion του VR, δεν προσφέρεται τίποτα καινούργιο. Όσοι, όμως (λίγοι;) δεν το έχουν στην κατοχή τους, και ταυτόχρονα έχουν επενδύσει στο σύστημα εικονικής πραγματικότητας της Sony, σίγουρα αξίζει να το δουν..
80
Άκης Μαύρος
2017-11-10
Το The Elder Scrolls V: Skyrim VR αποτελεί διαφήμιση για την τεχνολογία και ένα εξαιρετικό δείγμα του πώς μπορεί να μεταφερθεί ένα "κανονικό" παιχνίδι σωστά σε VR περιβάλλον.
75
Παντελής Δασκαλέλος
2017-11-08
H VR έκδοση του Skyrim διακρίνεται για το υψηλό immersion της, αλλά δεν είναι και η πιο "playable" για να είμαστε ειλικρινείς, ιδίως αν επιχειρήσετε να παίξετε με τα PS Move controllers. Παρόλα αυτά, η δημιουργία της Bethesda εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα ποιοτικότερα RPG της αγοράς, το οποίο μπορεί να σας κρατήσει για δεκάδες -για να μην πούμε εκατοντάδες- ώρες συντροφιά.
70
Χριστιάνα Θάνου
2017-11-06
Η Bethesda Game Studios μας έχει προσφέρει το 2011 τον καταπληκτικό τίτλο The Elder Scrolls V: Skyrim. Παρόλα αυτά, η μεταφορά του αγαπητού Action Adventure στο PlayStation VR δεν ήταν αυτή που περιμέναμε καθώς υπάρχουν ορισμένα θέματα που μας εμποδίζουν από το να έχουμε την απόλυτη εμπειρία.
70
Νίκος Λυμπέριος
2017-11-04
Αν είστε κάτοχοι PlayStation VR και δεν έχετε παίξει το Skyrim, τότε η VR έκδοση του είναι σίγουρα μια πολύ δελεαστική πρόταση, καθώς αποτελεί έναν από τους πιο μεγάλους σε περιεχόμενο τίτλους της συσκευής και του αξίζει μια θέση στη βιβλιοθήκη κάθε παίκτη.
60
Μάνος Βέζος
2017-11-02
Το ότι είναι και κανονική επένδυση, αφού διατίθεται σε τιμή νέου τίτλου, είναι εύκολο να βάλει τον καταναλωτή σε σκέψη για το αν έχει νόημα να προτιμήσει τις πιο κλασικές εκδόσεις. Ακόμη κι αν το ζήτημα είναι ένα εντυπωσιακό tech demo, το Skyrim VR προσφέρει μεν πολλά περισσότερα αλλά πετυχαίνει πολύ λιγότερα σε σχέση με π.χ. το Batman: Arkham VR. Κι ας ακούγεται περίεργο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση