71 Βαθμολόγιο
με βάση 13 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Star Wars Battlefront II είναι η «γέφυρα» μεταξύ των Star Wars Episode VI: Return of the Jedi και Star Wars Episode VII: The Force Awakens! Ακολουθώντας την Iden, μια υψηλόβαθμη Imperial Officer, ζεις τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά το τέλος του Return of the Jedi και την καταστροφή τού Death Star, έως την αρχή του The Force Awakens, μέσα από ένα κινηματογραφικό Campaign που συνδυάζει μάχες εδάφους, αέρος και διαστήματος!

Είδος:FPS
Δημιουργός:EA DICE
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
86
MeLigaLogia
2017-11-20
Εναρμονιστείτε με την Star Wars φρενίτιδα που κυριαρχεί και αφήστε τη «Δύναμη» να σας παρασύρει σε ένα ακόμα ταξίδι σε ένα γαλαξία πολύ, πολύ μακριά...
78
Γιάννης Μοσχονάς
2017-11-18
Ξεπερνώντας τις αρρώστιες των "loot crates" και "multiplayer only" συνδυάζει αρμονικά πολλές ώρες ανελέητων μαχών με το A.I. και αμέτρητες ενάντια σε άλλους παίκτες. Ευνοώντας την συνεργασία με το ευφυές σύστημα αναβάθμισης του, κατέστησε το multiplayer μια τρομερά διασκεδαστική εμπειρία, μεταφέροντας αυτούσια την αίσθηση μιας τεράστιας λεϊζερομαχίας με Star Wars στολές και αντικείμενα.
73
Παντελής Δασκαλέλος
2017-11-16
Όσο πλανάται από πάνω του το... φάντασμα των microtransactions είναι εξαιρετικά δύσκολο να ορθοποδήσει και να μας χαρίσει μια καλύτερη εμπειρία από τον προκάτοχό του.
70
elchrys
2017-11-14
Το single-player είναι αξιοπρεπής προσθήκη αλλά έχει σημαντικές αδυναμίες, ενώ το multiplayer διαθέτει παράλογο τρόπο προόδου και βελτίωσης των μονάδων. Τουλάχιστον το DLC του παιχνιδιού είναι δωρεάν, κάτι σίγουρα θετικό. Συνολικά, θα έλεγα ότι το Battlefront 2 είναι μια χαμένη ευκαιρία. Ασχοληθείτε μαζί του αν είστε φανατικοί του Star Wars και διατεθειμένοι να παραβλέψετε τις αδυναμίες.
68
Γιώργος Δεμπεγιώτης
2017-11-12
Μέχρι να αποφασιστεί τελικά τι μέλλει γενέσθαι με τις μικροσυναλλαγές (που προσωρινά έχουν παγώσει) και πως ακριβώς θα επηρεάζουν το gameplay του παιχνιδιού, είναι ρίσκο να επενδύσει κάποιος σε αυτό, όσο και αν τα επιμέρους τεχνικά (γραφικά στα γνωστά επίπεδα της Frostbite Engine 3 και με το all-time classic soundtrack του) και παικτικά στοιχεία του παιχνιδιού είναι υψηλής ποιότητας.
65
Νίκος Λυμπέριος
2017-11-10
Η EA με το Star Wars Battlefront II πλησιάζει αρκετά την Dark Side και το παιχνίδι ανοίγει δρόμους για μια νέα μόδα στους τίτλους με online λειτουργίες που θα βαφτίζονται ως live services και είναι κάτι που απλά δεν μπορούμε να δεχτούμε για full price τίτλο.
63
Τάκης Ζύγουρας
2017-11-08
Η EA με το Star Wars Battlefront II δημιουργεί κατά πάσα πιθανότητα μια νέα μόδα στους τίτλους με online λειτουργίες που θα βαφτίζονται ως live services και μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αν μη τι άλλο στο Star Wars Battlefront II η Σκοτεινή Πλευρά της Δύναμης κέρδισε!
60
Νίκος Παπακωνσταντινου
2017-11-06
Αυτό που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι ένα παιχνίδι το οποίο, παρά την προσθήκη του καλού, αλλά λίγου single-player campaign είναι επικεντρωμένο κυρίως στο multiplayer και το συγκεκριμένο mode βρίσκεται υπό τη σκιά ενός loot crate system που το εμποδίζει να λειτουργήσει όπως οφείλει ένας τίτλος που δεν είναι free-to-play. Το σύστημα αυτό δεν είναι απλώς ανήθικο στη βάση του, αλλά ζημιώνει την εμπειρία των παικτών που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να ξοδέψουν εκατοντάδες δολάρια για να παίξουν όπως πρέπει. Ως εκ τούτου, και μέχρι η ΕΑ να ξεκαθαρίσει ακριβώς τι σκοπούς έχει για το Star Wars: Battlefront II, είναι αδύνατον να το συστήσουμε χωρίς προειδοποίηση.
60
Χρήστος Λιάπης
2017-11-04
Το Battlefront 2 είναι λοιπόν ένα παιχνίδι που ό,τι κάνει, το κάνει σε υπερθετικό βαθμό. Τα δυνατά του σημεία είναι πραγματικά συγκλονιστικά, και τα κακά είναι τουλάχιστον καταστροφικά. Καταλαβαίνετε ήδη που το πάμε... Το Battlefront 2 πάσχει από ένα πολύ συγκεκριμένο πρόβλημα, το οποίο παρασιτεί και δηλητηριάζει το σύνολο του παιχνιδιού. Ας το πούμε πιο αναλυτικά όμως. Η όλη δομή και ειδικά το σύστημα προόδου δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα, είναι ανούσια πολύπλοκο και βάζει τρικλοποδιές στον εαυτό του και τον παίκτη.
60
Κυριάκος Στεργιάδης
2017-11-02
Το Star Wars: Battlefront ΙΙ μπορεί να παραλληλιστεί με το Empire Strikes Back. Ξεκινά με πολλές ελπίδες και στην πορεία καταλήγει να σε καταστρέφει αργά και βασανιστικά και εν τέλει να σε προδίδει κατά μία έννοια. Αν δεν υπήρχε το αισχρό progression σύστημα του τίτλου, βασισμένο σε μια pay to win δομή, τότε θα είχαμε να κάνουμε με μια εντελώς διαφορετική εμπειρία συνολικά και ένα παιχνίδι που θα διασκέδαζε τον παίκτη παραπάνω από το πρώτο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση