71 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Παίξτε ως ένας πανίσχυρος, υπερδιάστατος υπερήρωας, σ' αυτό το παιχνίδι υπερηρώων σε πρώτο πρόσωπο και σώστε τη γη από την εισβολή των εξωγήινων.

Είδος:Action, Shooter
Δημιουργός:Pentadimensional Games
Πλατφόρμα:PC, PS4/PSVR
85
Ιωάννης Φωτογιαννόπουλος (PSVR)
2018-01-08
Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο. Είναι μοναδική εμπειρία και δε θα ξεχάσω καθόλου σύντομα τις υπερηχητικές πτήσεις μου. Άρα λοιπόν όταν ξανατσακωθείτε για τον αν ο Superman μπορεί να κερδίσει τον Goku να έχετε στο νου σας και τον ήρωα του Megaton Rainfall.
70
Παναγιώτης Τριάντης (PS4/PSVR)
2018-01-06
Το Megaton Rainfall είναι ένα καλό παιχνίδι τόσο για απλούς παίκτες όσο και για χρήστες VR με κάθε τρόπο παιξίματος να έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Αυτό που δεν αλλάζει με τίποτα, είναι το περιεχόμενο του τίτλου που είναι λίγο, αλλά απολαυστικό. Προφανώς με το PlayStation VR οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία που, όμως, χωρίς διαλείμματα μπορεί να τους ζαλίσει. Από την άλλη, το παιχνίδι χωρίς τη μάσκα δεν χάνει και πολλά εκτός από την ατμόσφαιρα και τον χειρισμό του παίκτη μας.
68
Χριστιάνα Θάνου (PSVR)
2018-01-04
Έχουμε πολύ θολά textures χαμηλής ποιότητας τα οποία μας εμποδίζουν από το να "χαθούμε" στον κόσμο του παιχνιδιού και αντιθέτως μας θυμίζει ότι η VR τεχνολογία είναι ακόμα στα πρώτα βήματά της. Θα έλεγα πως το Megaton Rainfall αποτελεί μια όμορφη ιδέα και σωστή προσπάθεια αλλά δυστυχώς με όχι βέλτιστο αποτέλεσμα.
60
Μάνος Βέζος
2018-01-02
Το Megaton Rainfall είναι από τα καλά παραδείγματα VR, από τα καλά παραδείγματα προσομοίωσης του Superman, κι ας είναι άφαντη η DC, και ταυτόχρονα κάνει τον παίκτη να ξανασκέφτεται λίγο τις δυνάμεις του, ακόμη και είναι στο χέρι του πάντα η αξιοποίησή τους. Με λίγες αλλαγές ακόμη θα είχαμε καλύτερα αποτέλεσμα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση