75 με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η σειρά Sonic the Hedgehog γιορτάζει τα 25 της χρόνια με το Sonic Forces, ένα παιχνίδι που έρχεται να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του "old school" και του σύγχρονου platforming. Στα πρότυπα του Sonic Generations, ετοιμάσου να παίξεις με "κλασσικές" και "μοντέρνες" εκδοχές του διάσημου μπλε σκαντζόχοιρου στην προσπάθειά σου να ανατρέψεις τον διαβολικό Doctor Eggman ξεπαστρεύοντας τις ορδές των ρομπότ του. Είτε είσαι νοσταλγός των 90s, είτε απλά φίλος των platformers, ένα είναι σίγουρο: πως στο Sonic Forces θα βρεις ένα παιχνίδι που θα σε κάνει να κολλήσεις!

Είδος:Platformer
Δημιουργός:Sonic Team
Πλατφόρμα:PC, PS4, Switch, XboxOne
85
Μιχάλης Παγκίδης
2017-11-08
To Sonic Forces δείχνει πολλά υποσχόμενο και προσπαθεί να θέσει τον μπλε σκαντζόχοιρο στην παλιά του αίγλη καθώς μετά το εξαιρετικό Sonic Mania, η SEGA παίζει το δεύτερο χαρτί της και το καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο.
73
Γιάννης Μοσχονάς
2017-11-06
Racing, Platform και Action συστατικά "μαγειρεύτηκαν" από την εξειδικευμένη Sonic Team και δημιούργησαν το Sonic Forces. Είναι ειδικά δομημένο για να το λατρέψουν οι οπαδοί του Sonic σαν τον γράφοντα. Κάθε φορά που αναλαμβάνετε την μοίρα του Sonic και του avatar στα χέρια σας θα νοιώθετε μεγάλη χαρά, απολαμβάνοντας την ταχύτητα, τα άλματα και την εξόντωση των στρατευμάτων του Dr. Eggman.
70
Άκης Μαύρος
2017-11-04
Σίγουρα ο Sonic δεν έχει πια την ίδια αίγλη και το ίδιο κύρος ώστε να σταθεί απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο, τον Super Mario. Είναι όμως αρκετά δυνατός πλέον με τα Sonic Mania και Sonic Forces, ώστε να επιστρέψει δυναμικά και να πάρει και αυτός το δικό του κομμάτι από την πίτα των platform τίτλων.
70
Παναγιώτης Τριάντης
2017-11-02
Η SEGA κάνει σημαντικά βήματα στον πειραματισμό της σειράς για το πώς μπορεί να εξελιχτεί και αυτά κρίνονται θετικά. Οι φίλοι των platformers θα ικανοποιηθούν, ενώ είναι ιδανικό και για παίκτες μικρότερης ηλικίας. Η έλλειψη περιεχομένου όμως σε συνδυασμό με τις χαμένες ευκαιρίες κάνουν τον τίτλο να μοιάζει περισσότερο ως ένα δοκιμαστικό προϊόν για το πού βαδίζει η σειρά παρά κάτι ολοκληρωμένο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση