65 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ακολουθήστε τον Lucky, τον πάντοτε αισιόδοξο, γεμάτο ενέργεια και αξιαγάπητο ήρωα στην αναζήτηση της εσωτερικής του δύναμης και βοηθήστε την αδερφή του να σώσει το Book of Ages από τον Jinx. Ο Jinx είναι ο ραδιούργος και μυστηριώδης κακός που προσπαθεί να αναδιαμορφώσει τον κόσμο, αλλά για ποιο λόγο;

Είδος:Platformer
Δημιουργός:Playful
Πλατφόρμα:PC, XboxOne
70
Γιάννης Βανιτσίδης
2017-11-14
Έχουμε ίσως την καλύτερη προσπάθεια της Microsoft στο να προσφέρει κάτι για το νεότερο κοινό της, ενώ παράλληλα θέλει να προσελκύσει και τους "ρομαντικούς" του είδους.
70
Γιάννης Μοσχονάς
2017-11-12
Ο πρωταγωνιστής και τα πλάσματα που συναντά είναι τόσο χαριτωμένα που δεν θα τα χορταίνετε. Τα levels ερεθίζουν την φαντασία μικρών και μεγάλων με τα κρυφά τους σημεία και τα εντυπωσιακά οικοδομήματα που είναι πνιγμένα στο χρώμα. Τα game mechanics είναι απλά και εκτελούνται με μεγάλη ευκολία. Ξοδεύοντας 30 ευρώ θα αγοράσετε το ιδανικό game για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας αν είστε γονείς, ειδάλλως αρκετές διασκεδαστικές ώρες μόνοι σας.
65
Δημήτρης Αραμπατζίδης
2017-11-10
Όσοι αγαπούν τα Platform και θέλουν να περάσουν μερικές ευχάριστες ώρες με την οικογένειά τους ή απλά να χαλαρώσουν, τότε το Super Lucky's Tale αποτελεί μία αξιόλογη πρόταση.
65
Παντελής Δασκαλέλος
2017-11-08
Ένα φιλικό και προσιτό στους αρχάριους Platform που δύσκολα θα συγκινήσει τους βετεράνους του είδους.
65
Παναγιώτης Τριάντης
2017-11-06
Το Super Lucky's Tale είναι ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό platformer που δυστυχώς δεν καταφέρνει να ξεχωρίσει μιας και το gameplay του είναι σχετικά φτωχό, το περιεχόμενο του περιορισμένο και οι χαρακτήρες δεν εμπνέουν ιδιαίτερα, ενώ και η αίσθηση του ότι έχουμε εχθρούς απέναντι μας δεν είναι έντονη.
60
Μάνος Βέζος
2017-11-04
Για λίγες ώρες το Super Lucky's Tale είναι ευχάριστο αλλά όχι άξιο λόγου. Δεν θα ήταν άσχημο να πήγαιναν καλύτερα τα πράγματα αφού το Xbox δεν έχει και ιδιαίτερη παράδοση σε αυτό το είδος. Θα ευχόμασταν καλύτερη τύχη την επόμενη φορά αλλά δεν ξέρουμε αν πιάσει το inside joke ο Lucky.
60
Νικόλας Μαρκόγλου
2017-11-02
Ένα συμπαθητικό τρισδιάστατο platform, ιδανικό για μικρότερες ηλικίες. Οι φίλοι του είδους, με πολλούς τίτλους στην πλάτη τους, θα βρουν μηδενική πρόκληση και η 100% ολοκλήρωσή του θα έρθει σύντομα και ενώ κινούνται στον αυτόματο πιλότο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση