67 με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ακολουθήστε τον Lucky, τον πάντοτε αισιόδοξο, γεμάτο ενέργεια και αξιαγάπητο ήρωα στην αναζήτηση της εσωτερικής του δύναμης και βοηθήστε την αδερφή του να σώσει το Book of Ages από τον Jinx. Ο Jinx είναι ο ραδιούργος και μυστηριώδης κακός που προσπαθεί να αναδιαμορφώσει τον κόσμο, αλλά για ποιο λόγο;

Είδος:Platformer
Δημιουργός:Playful
Πλατφόρμα:PC, XboxOne
70
Γιάννης Βανιτσίδης
2017-11-06
Έχουμε ίσως την καλύτερη προσπάθεια της Microsoft στο να προσφέρει κάτι για το νεότερο κοινό της, ενώ παράλληλα θέλει να προσελκύσει και τους "ρομαντικούς" του είδους.
70
Γιάννης Μοσχονάς
2017-11-04
Ο πρωταγωνιστής και τα πλάσματα που συναντά είναι τόσο χαριτωμένα που δεν θα τα χορταίνετε. Τα levels ερεθίζουν την φαντασία μικρών και μεγάλων με τα κρυφά τους σημεία και τα εντυπωσιακά οικοδομήματα που είναι πνιγμένα στο χρώμα. Τα game mechanics είναι απλά και εκτελούνται με μεγάλη ευκολία. Ξοδεύοντας 30 ευρώ θα αγοράσετε το ιδανικό game για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας αν είστε γονείς, ειδάλλως αρκετές διασκεδαστικές ώρες μόνοι σας.
60
Νικόλας Μαρκόγλου
2017-11-02
Ένα συμπαθητικό τρισδιάστατο platform, ιδανικό για μικρότερες ηλικίες. Οι φίλοι του είδους, με πολλούς τίτλους στην πλάτη τους, θα βρουν μηδενική πρόκληση και η 100% ολοκλήρωσή του θα έρθει σύντομα και ενώ κινούνται στον αυτόματο πιλότο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση