85 με βάση 14 κριτικές
8.7 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Wolfenstein 2: The New Colossus εκτυλίσσεται στην Αμερική του 1961, όπου πλέον είναι ξεκάθαρο πως η δολοφονία του Ναζί στρατηγού Deathshead στο πρώτο παιχνίδι, ήταν μια μικρή νίκη. Παρά τις δυσκολίες που βρίσκουν στο δρόμο τους, οι Ναζί διατηρούν την υπεροχή τους και συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο. Είσαι μέλος της Αντίστασης, τον μόνο ουσιαστικό εχθρό της αυτοκρατορίας των Ναζί, και τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας για λύτρωση. Μόνο εσύ έχεις τη δύναμη, τα όπλα αλλά και το μυαλό να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, να αφανίσεις τους Ναζί και να φέρεις την επανάσταση!

Είδος:FPS
Δημιουργός:MachineGames
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
95
Απόστολος Δρέζος
2017-11-20
Τίμιο και άριστο στο σύνολο αλλά και σε κάθε τομέα του, μπορεί κανείς μονάχα να του προσάψει μια αισθητή αρνητική φόρτιση στον ψυχισμό του παίκτη. Κάτι τέτοιο, όμως, δε θα έπρεπε να αποτρέψει κανέναν από το να βιώσει μια από τις καλύτερες εμπειρίες του έτους που διανύουμε.
95
Παύλος Γεράνιος
2017-11-18
Αν το Half-Life (2) ήταν σημείο καμπής για την κινηματογραφική αφήγηση στο είδος των FPS, το Wolfenstein 2 δείχνει πώς μπορείς να στήσεις ένα action-movie στα 80s, που περιέχει πολύ βαθύτερα μηνύματα για όσους θέλουν να τα εξετάσουν. Η πολυεπίπεδη αφηγηματική του, η σκηνοθετική του άποψη που «φλυαρεί» με μέτρο για να αποδώσει το αίσθημα της blockbusterικής υπερβολής θέτουν νέα πρότυπα αναφοράς για το είδος.
90
Kiriakos Verros
2017-11-16
Είναι εδώ να μας δείξει πως ένα ΑΑΑ Old school shooter τίτλος δίχως Multiplayer και δίχως Microtransactions μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις με το εξαιρετικό Main story το οποίο θα σας κρατήσει προσκολλήμενους για πάνω από 10 ώρες, με την καταιγιστική δράση που προσφέρει, με έναν ήρωα και με ένα cast χαρακτήρων που θα μας κάνουν να τους συμπαθήσουμε και να τους αγαπήσουμε. Από εκεί και πέρα ο τεχνικός τομέας δείχνει άρτιος με μοναδικό μελανό σημείο λιγάκι το level design. Επενδύστε και απολαύστε άφοβα.
90
Κωνσταντίνος Καλκάνης
2017-11-14
Το Wolfenstein II: The New Colossus είναι ένα εξαιρετικό sequel, και ο ορισμός του απολαυστικού single-player shooter. Είναι γεμάτο αξιομνημόνευτες στιγμές και η δράση του είναι πέρα για πέρα απολαυστική, με καλογραμμένους χαρακτήρες και έξυπνες ιδέες.
88
Παντελής Δασκαλέλος
2017-11-12
Η MachineGames καταφέρνει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να μας χαρίσει ένα ακόμη εξαιρετικό FPS που απευθύνεται στους λάτρεις των single-player εμπειριών. Η ιστορία του Wolfenstein II: The New Colossus θα καταφέρει να σας καθηλώσει, αλλά και να σας εκπλήξει με τις απρόβλεπτες ανατροπές της.
85
Gogos
2017-11-10
Το Wolfenstein 2: The New Colossus προσφέρει ίσως το πιο καλογραμμένο σενάριο και χαρακτήρες σε FPS από την εποχή των Bioshock: Infinite και Metro: Last Light, ενώ παράλληλα αποτελεί έναν τεχνικό θρίαμβο για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς. Ωστόσο, το παιχνίδι τελικά δεν καταφέρνει να απεμπλακεί πλήρως από ορισμένες ανορθογραφίες του gameplay που μάστιζαν τον προκάτοχό του, οι οποίες του στερούν μια θέση στο βάθρο των καλύτερων FPS όλων των εποχών. Ανεξάρτητα από αυτό, αν είστε φίλοι της ξέφρενης δράσης, οφείλετε να έχετε το Wolfenstein 2 στη συλλογή σας.
85
Λεωνίδας Πάτρας
2017-11-08
Το ισορροπημένο gameplay του, η σωστά δομημένη πλοκή του και το αρκετά ικανοποιητικό περιεχόμενό του, κατατάσσουν το παιχνίδι σε ένα από τα καλύτερα του είδους. Μπορεί να απέχει λίγο από το "τέλειο" μιας και έχουμε ορισμένα μικρά παράπονα, αλλά είναι χωρίς καμία αμφισβήτηση ένας τίτλος που κάθε φίλος του είδους πρέπει να ζήσει και να αποκτήσει. Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.
80
Δημήτρης Θωμαδάκης
2017-11-06
Το Wolfenstein II: The New Colossus δεν επιφυλάσσει ιδιαίτερες εκπλήξεις. Αν σας άρεσε το προηγούμενο παιχνίδι, και γενικά το «εναλλακτικό σύμπαν» όπου η έκβαση του Β'ΠΠ είναι διαφορετική, τότε θα λατρέψετε το νέο τίτλο της Bethesda. Ακόμα και καθαρά ως shooter όμως, είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές του 2017, και αυτό το λέμε έχοντας υπ'όψη τα νέα Destiny και CoD!
80
Γιάννης Μοσχονάς
2017-11-04
Το Wolfenstein 2: The New Colossus είναι η καλύτερη δυνατή αγορά αν θέλετε ένα καθαρόαιμο FPS με άφθονη δράση και καταπληκτικά εφέ.
60
Γιώργος Οικονόμου
2017-11-02
Το The New Colossus δεν είναι σε καμία περίπτωση κακό παιχνίδι, βέβαια, με μια διάρκεια 7-8 ωρών (3 εξ αυτών αφιερωμένες στα cutscenes) στην μεσαία δυσκολία, δίνει την εντύπωση πολύ σύντομου, καθώς μόλις επιταχύνει σε έναν ικανοποιητικό ρυθμό, έχει μπει ήδη στον επίλογο. Θα το συνιστούσα με κάποια επιφύλαξη (μετά την αναμονή για την εξομάλυνση του τεχνικού τομέα στα PC) επισημαίνοντας ξανά ότι πρόκειται για μια εμπειρία που θα δώσει αρκετή έμφαση στην ιστορία (όχι όση ένα Last of Us ή ένα Uncharted, αλλά σίγουρα περισσότερη από ένα DOOM).
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση