78 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Fire Emblem Warriors συνδυάζει την δράση της γνωστής σειράς Warriors (Mushou) της Koei Tecmo με τους χαρακτήρες και το σύμπαν του πασίγνωστου Fire Emblem, για να συνθέσει μια εμπνευσμένη περιπέτεια ασταμάτητης δράσης και τακτικής, ένα πρωτόγνωρο μίγμα για τα δεδομένα της σειράς. Στο βασίλειο Aytolis, ήρωες από το σύμπαν του Fire Emblem ενώνουν τις δυνάμεις τους με νέους χαρακτήρες για να αντιμετωπίσουν ορδές εχθρών, με υπέρτατο στόχο να ξαναφτιάξουν το Shield of Flames και να εξαφανίσουν τον απειλητικό Chaos Dragon.

Είδος:Action, Hack 'n' Slash
Δημιουργός:Omega Force
Πλατφόρμα:3DS, Switch
80
Σταύρος Λιναρδάκος (Switch)
GameOver.gr
2017-10-08
Το Fire Emblem Warriors αποτελεί μια αξιόλογη και ταυτόχρονα διαφορετική και ιδιαίτερη επιλογή για τους φίλους της tactical, role-playing σειράς εφόσον διατηρεί πάρα πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα των κλασικών τίτλων και ταυτόχρονα προσφέρει αρκετό -και σωστά υλοποιημένο στο musou ύφος- περιεχόμενο, ώστε να καταστήσει την πολύωρη ενασχόλησή τους ευχάριστη.
80
GLAROS (3DS)
ninty.gr
2017-10-06
Εάν σας αρέσει το περιβάλλον του Fire Emblem σε συνδυασμό με δράση και δεν έχετε Nintendo Switch τότε είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε τα χαρακτηριστικά των New 3Ds/2Ds με το Fire Emblem Warriors και απολαμβάνοντας την ποικιλία των πολεμιστών του.
80
Nicilos (Switch)
ninty.gr
2017-10-04
Τα στοιχεία που έχει ο τίτλος τον καθιστούν μοναδικό στο είδος και ίσως εξαιτίας αυτού ακριβώς του παντρέματος των κόσμων, να αποτελεί το καλύτερο Warriors μέχρι σήμερα.
70
Μάνος Βέζος (Switch)
Enternity.gr
2017-10-02
Η ενσωμάτωση μηχανισμών και ιδεών από το Fire Emblem έγινε σωστά, με τρόπο που ωφελεί την τυπική συνταγή, και το σύνολο μπορεί να απευθυνθεί σε μικρούς, μεγάλους ή και σε συνδυασμό των δύο. Είναι ό,τι πρέπει για άμυαλη χαλάρωση μετά από δύσκολη μέρα. Και το πιο περίεργο όλων, είναι ότι δεν ντρεπόμαστε που το λέμε.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση