83 Βαθμολόγιο
με βάση 15 κριτικές
9.3 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρωταγωνιστής του νέου παιχνιδιού είναι και πάλι ο βασανισμένος ντετέκτιβ Sebastian Castellanos – ένας άνδρας που έχει χάσει τα πάντα – ο οποίος επιστρέφει στον πειραματικό και ψυχοτροπικό κόσμο της τεχνολογίας STEM, η οποία θα του επιτρέψει να μάθει τι απέγινε το μοναδικό αγαπημένο πρόσωπο που έχει απομείνει στη ζωή του: η κόρη του, η Lily. Αλλά για να το καταφέρει αυτό, θα πρέπει να βυθιστεί ακόμη περισσότερο στους εφιάλτες του μυαλού του.

Είδος:Survival Horror
Δημιουργός:Tango Gameworks
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
91
Dimitris Karamanidis
2017-10-20
Το The Evil Within 2 αποτελεί ένα πανέμορφο, σωστά δομημένο και ισορροπημένο Survival Horror που δεν χρειάζεται την "ενίσχυση" της προοπτικής πρώτου προσώπου για να προκαλέσει αισθήματα φόβου και αγωνίας. Είτε επιλέξετε να κινηθείτε με απόλυτη μυστικότητα σε κατάσταση Stealth είτε σε πιο μαχητική στάση κάνοντας χρήση των πυροβόλων όπλων σας, εφόσον το επιτρέπουν οι πόροι σας, δύσκολα θα απογοητευτείτε από την εμπειρία.
90
Αναγνωστόπουλος Φώτης
2017-10-18
Αποτελεί ίσως τον καλύτερο survival horror τίτλο των τελευταίων χρόνων, με το franchise να γράφει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην βιομηχανία του gaming.
86
Στέφανος Κουτσούκος
2017-10-16
Και κάπως έτσι κυλά το The Evil Within 2. Ευχάριστα. Διασκεδαστικά. Σε κάνει να περνάς όμορφα και να θέλεις διαρκώς να ανακαλύψεις τον επόμενο μπαμπούλα. Κυρίως για να δεις πόσο όμορφα θα ανατιναχτούν τα οκτώ κεφάλια του από την Level 3 αναβαθμισμένη διμούτσουνή σου. Πρόκειται για τίτλο ποιοτικό και φροντισμένο, ο οποίος συνειδητά ανοίγεται στο μεγαλύτερο δυνατό κοινό προσφέροντας απλόχερα και λίαν επαγγελματικά τις συγκινήσεις του.
85
Νικόλας Μαρκόγλου
2017-10-14
Παρά τα ορισμένα ελαττώματά του, το Evil Within 2 προσφέρει μία χορταστική και δουλεμένη εμπειρία με αρχή, μέση και τέλος, δίχως fillers που να αυξάνουν με ανούσιο τρόπο τη διάρκεια, δίχως παράταιρα και εμβόλιμα modes, που συνήθως έχουν οφθαλμοφανείς επιχειρηματικούς λόγους για τη συμπερίληψή τους.
85
Νίκος Λυμπέριος
2017-10-12
Είναι ένα από τα καλύτερα survival horror παιχνίδια της γενιάς και αποτελεί μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τον προκάτοχό του. Η ποιότητα του παιχνιδιού, η ροή της ιστορίας και η μεγάλη του διάρκεια εγγυούνται ότι δε θα αφήσουν κανέναν δυσαρεστημένο.
83
Παντελής Δασκαλέλος
2017-10-10
Το The Evil Within 2 κρατά τα καλύτερα στοιχεία από τον προκάτοχό του, διαθέτει ένα πολύ πιο ενδιαφέρον και κατανοητό σενάριο και παράλληλα μας παρουσιάζει ένα αρτιότερο οπτικό αποτέλεσμα. Επιπροσθέτως, η προσθήκη των side quests και οι semi-open world πειραματισμοί δρουν προς όφελος του gameplay και της συνολικής αντοχής του τίτλου στο χρόνου.
80
Sir Daniel
2017-10-08
Το Evil Within 2 είναι ένα βελτιωμένο sequel, που δεν φοβάται να αλλάξει τη συνταγή του προκατόχου του και να προσφέρει μία δυνατή εμπειρία επιβίωσης καθόλη την περίπου 20ωρη (αν ασχοληθείτε και με παράπλευρες δραστηριότητες) διάρκειά του. Παρά τις σοβαρές αδυναμίες στους stealth μηχανισμούς, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο survival horror που αξίζει να παίξετε αν είστε φαν του είδους.
80
Κωνσταντίνος Καλκάνης
2017-10-06
Παίρνει σχεδόν κάθε κομμάτι του προκατόχου του και το βελτιώνει. Μπορεί να μην έχει το ίδιο shock value, αλλά δημιουργεί τη δική του ταυτότητα, αποχωρώντας σε μεγάλο βαθμό από τις φόρμες που το ίδιο έθεσε. Και αυτό είναι εν τέλει το δυνατό του χαρτί. Ατοπήματα υπάρχουν, αλλά το σύνολο που δημιουργείται είναι τόσο δυνατό, που καταφέρνει να το εδραιώσει ως ένα από τα καλύτερα horror/shooter αυτής της γενιάς. Μέχρι το επόμενο.
80
Δημήτρης Σαλαμάρας
2017-10-04
Όσοι είστε fan του horror είδους, ή, είχατε κάποια παράπονα με το πρώτο κεφάλαιο, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Όσοι είστε σκεπτικοί σας παροτρύνω να του δώσετε μελλοντικά μία ευκαιρία γιατί ο τίτλος έχει πολλά να προσφέρει, τόσο από άποψης περιεχομένου, αλλά και από άποψης αναμνήσεων για εσάς, τους παίκτες. Εμένα με έπεισε και με το παραπάνω.
78
Γιάννης Μοσχονάς
2017-10-02
Το The Evil Within 2 είναι ένα συνταρακτικό οπτικοακουστικό ταξίδι στην φρικαλεότητα που κρύβει η ανθρώπινη ψυχή. Οι αιματοβαμμένες περιοχές του, τα αποκρουστικά πλάσματα και οι κάθε λογής κίνδυνοι θα σας κρατούν διαρκώς σε αγωνία και δεν θα σας αφήνουν να πάρετε ανάσα. Είναι μια πολύ έντονη εμπειρία γεμάτη σπλατεριά, βία, παραμόρφωση της πραγματικότητας.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση