78 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Battle Chasers: Nightwar είναι ένα RPG εμπνευσμένο από κλασικούς τίτλους του είδους, με μεγάλα dungeons, turn-based μάχες και πλούσια ιστορία που βασίζεται στην εξερεύνηση του κόσμου. Διάλεξε τρεις από τους τόσους ήρωες στη διάθεσή σου, γέμισε το σάκο σου με αντικείμενα για την περιπέτειά σου και δυνάμεις για τους πολεμιστές σου και ξεκίνησε το ταξίδι σου.

Είδος:JRPG
Δημιουργός:PC, PS4, Switch (2018), XboxOne
Πλατφόρμα:Airship Syndicate Entertainment
85
Άρης Φουρναράκης
2017-10-16
Με πάνω από 45 ώρες βασικού παιχνιδιού, επιλογή για NG+, επιβλητικά bosses και dungeons, ποιοτικό τεχνικό τομέα, απλό και εθιστικό combat system, βαθύ και πλήρες crafting, το Battle Chasers: Nightwar αξίζει και με το παραπάνω να βρίσκεται στη συλλογή σας. Αν και πάλι δεν "χορτάσετε", τότε μπορείτε πάντα να διαβάσετε τα comics.
80
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
2017-10-14
Οι προσδοκίες μου ήταν μικρές. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Kickstarter δεν δίνει πάντα ποιοτικούς τίτλους και πως το Studio είναι καινούργιο στον χώρο. Αντιθέτως, η ομάδα με διέψευσε και δημιούργησε έναν τίτλο που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των JRPG fans με την βοήθεια των φανταστικών σχεδίων και της πανέμορφης αισθητικής.
80
Άκης Μαύρος
2017-10-12
Η εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει στον εικαστικό τομέα του, στους χαρακτήρες, στο βάθος του Lore του και φυσικά στο ενδιαφέρον σύστημα μάχης του, το κατατάσσουν στην λίστα με τους καλύτερους τίτλους που έχουν περάσει από τα χέρια μου και θα το πρότεινα χωρίς δισταγμό σε όλους τους φίλους της RPG κατηγορίας.
80
Γιώργος Δεμπεγιώτης
2017-10-10
Τουλάχιστον, η grinding φύση του Battle Chasers: Nightwar δεν καταδικάζει τον τίτλο στη λήθη, καθώς όλα τα υπόλοιπα επιμέρους στοιχεία του είναι άρτια και ενίοτε το παιχνίδι γίνεται πραγματικά διασκεδαστικό, ιδιαίτερα αν έχετε μια αδυναμία στο υπο-είδος των JRPG. Λίγο παραπάνω αν πρόσεχαν εκεί στη Airship Syndicate, θα μιλούσαμε για μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς, ιδίως στη τιμή που προσφέρεται είναι λουκούμι.
80
Θανάσης Φίλης
2017-10-08
Υπάρχουν σίγουρα πράγματα, να αγαπήσει κανείς σε αυτόν τον τίτλο, από πιο σκληροπυρηνικούς fan μέχρι πιο χαλαρούς. Η δυσκολία ανά σημεία ίσως κάνει τη σχέση με τον εν λόγω τίτλο, αγάπης-μίσους, αλλά υπάρχει μία γοητεία μέσα στο σχεδιασμό του Battle Chasers. Δε μου είναι διόλου δύσκολο να προτείνω σε fan ή μη του είδους, το Battle Chasers.
78
Θάνος Καψάλης
2017-10-06
Ένα αρκετά επιτυχημένο παιχνίδι για το είδος του που σίγουρα θα σας κάνει να ασχοληθείτε μαζί του αρκετές ώρες, αν παραλείψετε ορισμένες ατέλειες.
70
Allex
2017-10-04
Το Battle Chasers: Nightwar τελικά υποφέρει αρκετά από λεπτομέρειες στα επιμέρους συστήματά του. Έχει διαλέξει έναν ταιριαστό τρόπο να αποδώσει μια τέτοια ιστορία, αλλά του λείπει αυτό το κάτι ιδιαίτερο που να σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο. Είναι γεμάτο με περιεχόμενο, αλλά τις περισσότερες φορές η ανακάλυψή του είναι περισσότερο κόπος παρά χαρά. Ωστόσο, η ιστορία του είναι εξαιρετική, τόσο για τους παλιούς φαν του Battle Chasers, όσο και γι αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν τη σειρά.
70
Απόστολος Δρέζος
2017-10-02
Το βάθος του lore, οι δυνατοί χαρακτήρες και η όμορφη παρουσίαση θα σας τραβούν για καιρό, μέχρι να αρχίσει να σας απωθεί η επανάληψη και η ασταθής καμπύλη δυσκολίας. Ίσως να το τελειώσετε με ευχαρίστηση, ίσως και όχι. Μπορεί η πλήξη να σας κρατήσει μακριά, μπορεί και η μοναδικότητα των χαρακτήρων να σας κάνει να βυθιστείτε στο γεμάτο mana νησί του.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση