75 με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Battle Chasers: Nightwar είναι ένα RPG εμπνευσμένο από κλασικούς τίτλους του είδους, με μεγάλα dungeons, turn-based μάχες και πλούσια ιστορία που βασίζεται στην εξερεύνηση του κόσμου. Διάλεξε τρεις από τους τόσους ήρωες στη διάθεσή σου, γέμισε το σάκο σου με αντικείμενα για την περιπέτειά σου και δυνάμεις για τους πολεμιστές σου και ξεκίνησε το ταξίδι σου.

Είδος:JRPG
Δημιουργός:PC, PS4, Switch, XboxOne
Πλατφόρμα:Airship Syndicate Entertainment
80
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
2017-10-08
Οι προσδοκίες μου ήταν μικρές. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Kickstarter δεν δίνει πάντα ποιοτικού τίτλους και πως το Studio είναι καινούργιο στον χώρο. Αντιθέτως, η ομάδα με διέψευσε και δημιούργησε έναν τίτλο που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των JRPG fans με την βοήθεια των φανταστικών σχεδίων και της πανέμορφης αισθητικής.
80
Θανάσης Φίλης
2017-10-06
Υπάρχουν σίγουρα πράγματα, να αγαπήσει κανείς σε αυτόν τον τίτλο, από πιο σκληροπυρηνικούς fan μέχρι πιο χαλαρούς. Η δυσκολία ανά σημεία ίσως κάνει τη σχέση με τον εν λόγω τίτλο, αγάπης-μίσους, αλλά υπάρχει μία γοητεία μέσα στο σχεδιασμό του Battle Chasers. Δε μου είναι διόλου δύσκολο να προτείνω σε fan ή μη του είδους, το Battle Chasers.
70
Allex
2017-10-04
Το Battle Chasers: Nightwar τελικά υποφέρει αρκετά από λεπτομέρειες στα επιμέρους συστήματά του. Έχει διαλέξει έναν ταιριαστό τρόπο να αποδώσει μια τέτοια ιστορία, αλλά του λείπει αυτό το κάτι ιδιαίτερο που να σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο. Είναι γεμάτο με περιεχόμενο, αλλά τις περισσότερες φορές η ανακάλυψή του είναι περισσότερο κόπος παρά χαρά. Ωστόσο, η ιστορία του είναι εξαιρετική, τόσο για τους παλιούς φαν του Battle Chasers, όσο και γι αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν τη σειρά.
70
Απόστολος Δρέζος
2017-10-02
Το βάθος του lore, οι δυνατοί χαρακτήρες και η όμορφη παρουσίαση θα σας τραβούν για καιρό, μέχρι να αρχίσει να σας απωθεί η επανάληψη και η ασταθής καμπύλη δυσκολίας. Ίσως να το τελειώσετε με ευχαρίστηση, ίσως και όχι. Μπορεί η πλήξη να σας κρατήσει μακριά, μπορεί και η μοναδικότητα των χαρακτήρων να σας κάνει να βυθιστείτε στο γεμάτο mana νησί του.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση