82 με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Επιστρέψτε στον φανταστικό κόσμο της Μέσης Γης κι αντιμετωπίστε την θανάσιμη απειλή του Σάουρον και των Νάζγκουλ του, καθώς πολεμάτε για να εμποδίσετε την εξάπλωση της καταστροφής και της μοχθηρίας σε ολόκληρη τη γη.

Είδος:Action RPG
Δημιουργός:Monolith Productions
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
90
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος
2017-10-12
Το ανανεωμένο Nemesis System, το γνώριμο αλλά έντονο σύστημα μάχης, οι στρατηγικές προσεγγίσεις στις πολιορκίες, το Stealth κομμάτι, και η σκοτεινή ατμόσφαιρα του Άρχοντα του Δαχτυλιδιού που αποδίδεται πιστά από τις ταινίες και τα βιβλία είναι αρκετά για να κάνουν την επιστροφή μας στο παιχνίδι ένα φανταστικό, νοσταλγικό και ενδιαφέρον ταξίδι.
90
Θοδωρής Μακρής
2017-10-10
Η Monolith σεβόμενη το βαρύ όνομα το οποίο της δόθηκε η ευκαιρία να αξιοποιήσει, τιμά για άλλη μία φορά τον μύθο του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών παραδίδοντας ένα καλοφτιαγμένο, εντυπωσιακό και πάνω απ' όλα διασκεδαστικό παιχνίδι.
84
Χριστιάνα Θάνου
2017-10-08
Η Monolith Productions έκανε μια τρομερή δουλειά με τον νέο της τίτλο. Το Middle-earth: Shadow of War καταφέρνει να προσφέρει την ίδια εμπειρία και το κάτι παραπάνω με το ανανεωμένο Nemesis system, τα Sieges του, το σενάριο των 30 ωρών αλλά και το online κομμάτι.
80
Kostas Nikolouzos
2017-10-06
Το Middle-earth: Shadow of War είναι μεγαλύτερο και καλύτερο του προκατόχου του. Συνολικά, οι νέες προσθήκες είναι πολλές και ικανοποιούν με αποκορύφωμα το ανανεωμένο Nemesis System. Σίγουρα υπάρχουν κάποια "μελανά" σημεία (ιστορία, σύγχυση λόγω όγκου πληροφοριών, μικροσυναλλαγές, αναρρίχηση), αλλά στον απόηχό του το Shadow of War ανήκει στις θετικές κυκλοφορίες του 2017 και σας το προτείνουμε.
75
Βασίλης Τατσιόπουλος
2017-10-04
Με καλύτερο σενάριο και χαρακτήρες, λίγο πιο ευφάνταστα δομημένες αποστολές και χωρίς τα microtransactions και το grinding, το παιχνίδι θα μπορούσε να απογειωθεί, όμως ο στιβαρός του πυρήνας αρκεί για να μας καθηλώσει στη Μέση Γη για πολύ καιρό.
70
Κώστας Καλλιανιώτης
2017-10-02
ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ GAME είναι ουσιαστικά κλειδωμένο πίσω από ένα ατελείωτο και επαναλαμβανόμενο grindfest, το οποίο παρακάμπτεται είτε με αφιέρωση άπειρου κόπου και χρόνου είτε με πληρωμή κάμποσων έξτρα ευρώ....Και αυτή η κατάσταση είναι θέμα αξιοπρέπειας και ευσυνειδησίας να μην επιβραβευθεί με υψηλότερη βαθμολογία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση