79 Βαθμολόγιο
με βάση 17 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Επιστρέψτε στον φανταστικό κόσμο της Μέσης Γης κι αντιμετωπίστε την θανάσιμη απειλή του Σάουρον και των Νάζγκουλ του, καθώς πολεμάτε για να εμποδίσετε την εξάπλωση της καταστροφής και της μοχθηρίας σε ολόκληρη τη γη.

Είδος:Action RPG
Δημιουργός:Monolith Productions
Πλατφόρμα:PC, PS4, XboxOne
92
Dimitris Karamanidis
2017-10-20
Δεν θα κρυφτώ ότι προβληματίστηκα αρκετά με το Middle-earth: Shadow of War και την μάστιγα των loot boxes. Παρόλα αυτά δεν θεωρώ δίκαιο να χαντακωθεί ένα παιχνίδι που είναι καλύτερο από τον εξαιρετικό για μένα προκάτοχό του και κατάφερε ξανά από τα πρώτα λεπτά ενασχόλησης μαζί του να με βυθίσει στον κόσμο του.
90
Θοδωρής Μακρής
2017-10-18
Η Monolith σεβόμενη το βαρύ όνομα το οποίο της δόθηκε η ευκαιρία να αξιοποιήσει, τιμά για άλλη μία φορά τον μύθο του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών παραδίδοντας ένα καλοφτιαγμένο, εντυπωσιακό και πάνω απ' όλα διασκεδαστικό παιχνίδι.
88
Giorgos Voulgaridis
2017-10-16
Ένα sequel που κάθε μεγάλος τίτλος θα πρέπει να έχει και σίγουρα όποιος ήθελε περισσότερο Shadow Of Mordor παίρνει πολύ παραπάνω από απλά μία συνέχεια.
85
Αναγνωστόπουλος Φώτης
2017-10-14
Το Middle Earth: Shadow of War αποτελεί έναν άξιο συνεχιστή του προηγούμενου τίτλου, δείχνοντάς μας πόσο μπορεί να προχωρήσει μπροστά ένα franchise όταν πηγαίνει τα πάντα ένα βήμα παραπέρα. Μπορεί να υστερεί σε κάποιες λεπτομέρειες, ωστόσο σίγουρα αξίζει να ασχοληθείτε, είτε είστε fans του μαγευτικού κόσμου του Tolkien είτε όχι.
84
Χριστιάνα Θάνου
2017-10-12
Η Monolith Productions έκανε μια τρομερή δουλειά με τον νέο της τίτλο. Το Middle-earth: Shadow of War καταφέρνει να προσφέρει την ίδια εμπειρία και το κάτι παραπάνω με το ανανεωμένο Nemesis system, τα Sieges του, το σενάριο των 30 ωρών αλλά και το online κομμάτι.
80
Kostas Nikolouzos
2017-10-10
Το Middle-earth: Shadow of War είναι μεγαλύτερο και καλύτερο του προκατόχου του. Συνολικά, οι νέες προσθήκες είναι πολλές και ικανοποιούν με αποκορύφωμα το ανανεωμένο Nemesis System. Σίγουρα υπάρχουν κάποια "μελανά" σημεία (ιστορία, σύγχυση λόγω όγκου πληροφοριών, μικροσυναλλαγές, αναρρίχηση), αλλά στον απόηχό του το Shadow of War ανήκει στις θετικές κυκλοφορίες του 2017 και σας το προτείνουμε.
75
person
2017-10-08
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Shadow of War είναι πως αποτελεί ένα μάλλον βαρετό παιχνίδι. Μπορεί οι φιλόδοξες επεκτάσεις του συστήματος nemesis να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση αυτή, όμως δεν το καταφέρνουν συχνά. Σε συνδυασμό με κάποια προβλήματα σχεδιασμού στο σύστημα μάχης και την τραγική, σχεδόν προσβλητική υπόθεση, το Shadow of War τελικά είναι φιλόδοξο, αλλά όχι εξίσου καλό.
75
Βασίλης Τατσιόπουλος
2017-10-06
Με καλύτερο σενάριο και χαρακτήρες, λίγο πιο ευφάνταστα δομημένες αποστολές και χωρίς τα microtransactions και το grinding, το παιχνίδι θα μπορούσε να απογειωθεί, όμως ο στιβαρός του πυρήνας αρκεί για να μας καθηλώσει στη Μέση Γη για πολύ καιρό.
70
Κώστας Καλλιανιώτης
2017-10-04
ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ GAME είναι ουσιαστικά κλειδωμένο πίσω από ένα ατελείωτο και επαναλαμβανόμενο grindfest, το οποίο παρακάμπτεται είτε με αφιέρωση άπειρου κόπου και χρόνου είτε με πληρωμή κάμποσων έξτρα ευρώ....Και αυτή η κατάσταση είναι θέμα αξιοπρέπειας και ευσυνειδησίας να μην επιβραβευθεί με υψηλότερη βαθμολογία.
50
Σάββας Καζαντζίδης
2017-10-02
Ξεχάστε την κακή μάχη και τα άσχημα γραφικά. Ξεχάστε την ανόητη Α.Ι. και τα exploits για να βγουν οι μάχες. Αλλά το ίδιο και το ίδιο σε σκοτώνει. Σε αδρανοποιεί. Και σαν κερασάκι στην τούρτα σου χαμογελάει και το marketplace γι' αυτούς που αποφάσισαν ότι εκτός των 69,99 για τα ίδια και τα ίδια, θέλουν να δώσουν και επιπλέον λεφτά... γιατί; Για ποιο πράγμα;
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση