47 Βαθμολόγιο
με βάση 2 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

To Inmates είναι ένα story-driven, ατμοσφαιρικό, ψυχολογικό παιχνίδι τρόμου. Αναλαμβάνετε το ρόλο του Jonathan, ο οποίος ξυπνάει από έναν εφιάλτη όντας έγκλειστος σε μια ερειπωμένη φυλακή. Ο ήρωας πρέπει να ανακαλύψει την αλήθεια γι αυτό που του συμβαίνει, προσπαθώντας να διατηρήσει την λογική του.

Είδος:Adventure
Δημιουργός:Davit Andreasyan
Πλατφόρμα:PC
64
Παναγιώτης Μητράκης
2017-10-04
Έχει τις στιγμές του και στιβαρή ατμόσφαιρα αλλά για όποιον έχει φάει παιχνίδια/ταινίες τρόμου με το κουτάλι, θεωρώ πως δεν έχει να πει πολλά, μιας και η προσέγγιση τόσο στον τρόμο όσο και στη δόμηση και κορύφωση της ιστορίας είναι σχετικά αναμενόμενη και σε μεγάλο βαθμό ακολουθεί το εγχειρίδιο του horror genre, χωρίς να προσπαθεί πολύ να κάνει μία υπέρβαση.
30
John-el
2017-10-02
Ίσως, αν έβγαινε με κάποιο τρόπο από τη σφαίρα της indie αισθητικής (στην ουσία είναι δημιουργία ενός ανθρώπου) με τη σωστή αξιοποίηση της Unreal Engine 4 και υλοποιούταν υπό καινούριο πρίσμα, να μιλούσαμε για κάτι τελείως διαφορετικό. Στην τωρινή μορφή του όμως δεν δίνει απολύτως κανένα λόγο για να ασχοληθείτε μαζί του. Με τόσα άλλα αξιόλογα παιχνίδια τρόμου στην αγορά, το Inmates είναι δικαίως καταδικασμένο να αποτύχει.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση