82 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Στο Road Redemption αναλαμβάνετε την ηγεσία μιας συμμορίας μηχανόβιων σ' ένα επικό ταξίδι σε όλη τη χώρα με αγώνες ταχύτητας που συνδυάζονται με σκληρές μάχες μεταξύ των αναβατών. Τεράστιο campaign, δεκάδες όπλα, co-op split-screen για 4 άτομα και online multiplayer.

Είδος:Arcade, Racing
Δημιουργός:Pixel Dash Studios, EQ
Πλατφόρμα:PC
90
Κώστας Καλλιανιώτης
2017-12-06
Το Road Redemption είναι ένα διασκεδαστικότατο arcade racing game εύκολο να το μάθεις αλλά δύσκολο να το τιθασεύσεις πλήρως, ένας πλήρως επιτυχημένος πνευματικός διάδοχος του Road Rash και γενικότερος φόρος τιμής σε ένα ξεχασμένο series της νιότης μας, και μια άξια σύγχρονη υλοποίηση ενός ανέμελου 90s Arcade στυλ gameplay που δείχνει πως μπορεί να σταθεί επάξια και στην εποχή μας.
80
Panzerfaust
2017-12-04
Αν είστε φαν του Road Rash και των combat racing παιχνιδιών γενικώς, το Road Redemption ίσως είναι το επόμενο "κόλλημά" σας. Το παιχνίδι προσφέρει πολλά για την τιμή του (μόλις 20 ευρω στο Steam), οπότε ούτως ή άλλως αξίζει αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό.
75
Νίκος Πλωμαριτέλης
2017-12-02
Το οnline τμήμα του τίτλου έχει θέματα κυρίως με lag και την απόκριση, πράγμα που μας κάνει να μη το προτείνουμε για αρχή. Μείνετε στο single player και στο co-op και θα αποζημιωθείτε αναλόγως. 


Με το Road Redemption θα περάσετε καλά. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Μπορεί τα γραφικά να είναι μέτρια και η οδήγηση να είναι το όχημα (συγγνώμη για αυτό) για να φτάνουμε στις μάχες, αλλά η υλοποίηση αυτών βγάζει ένα έντονο, φρενήρες και διασκεδαστικό αποτέλεσμα. Καλή φάση δικέ μου!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση