87 Βαθμολόγιο
με βάση 11 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το Forza Motorsport 7 είναι η «γιορτή» των μηχανοκίνητων αγώνων, και βάζει εσένα, τον οδηγό, στο υψηλότερο «βάθρο». Νιώσε την αδρεναλίνη της επαγγελματικής οδήγησης όπως ποτέ πριν, οδηγώντας πάνω από 700 αυτοκίνητα σε περισσότερες από 30 ποικιλόμορφες πίστες, υπό δυναμικές συνθήκες καιρού που επηρεάζουν την ροή του αγώνα και την στρατηγική σου.

Είδος:Racing
Δημιουργός:Turn 10 Studios
Πλατφόρμα:PC, XboxOne
90
Kiriakos Verros
2017-10-20
Ξεχωρίζει για το φιλικό του gameplay χωρίς να κάνει θυσίες στο Simulator κομμάτι, για την πολλή μεγάλη ποικιλία αυτοκίνητων αλλά και Modes και φυσικά για τον πολύ όμορφο τεχνικό τομέα. Στοιχεία που θα καταφέρουν να σας κρατήσουν αρκετές ώρες κολλημένους μπροστά από την οθόνη σας.
90
Γιώργος Τσακίρογλου
2017-10-18
Το Forza Motorsport 7 αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη, "συμπαγή" και εθιστική πρόταση της κατηγορίας των racing simulation games. Και παρά τον πολυπληθή και κορυφαίο ανταγωνισμό, φαίνεται ότι η Turn10 κάνει προσπέραση την τελευταία στιγμή και πλησιάζει προς την καρό σημαία πρώτη.
90
Μίλτος Παγωνίδης
2017-10-16
Παρά τις μάλλον χλιαρές βελτιώσεις, το Forza Motorsport 7 στέκεται άξια σαν συνεχιστής της σειράς, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη racing εμπειρία και έναν τεράστιο αριθμό οχημάτων/διαδρομών που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού στην τελευταία γενιά.
90
Παντελής Δασκαλέλος
2017-10-14
To Forza Motorsport 7 μπορεί να μην είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του, αλλά είναι τουλάχιστον ισάξιο και μαρτυρά τα υψηλά production values του, καθώς και το πάθος των δημιουργών του.
90
Άκης Μαύρος
2017-10-12
Όσοι αποφασίσετε να επενδύσετε πάνω του, θα ανταμειφθείτε με δεκάδες ώρες gameplay στο Career mode, 700+ οχήματα και πλήθος αναβαθμίσεων. Την μάχη για καλύτερο Racing του Xbox One την κέρδισε. Μένει τώρα αν θα είναι και του 2017...
90
Λεωνίδας Πάτρας
2017-10-10
Μιλάμε για έναν ολοκληρωμένο racing τίτλο που έχει τις προδιαγραφές να κρατήσει για μήνες όσους τον επιλέξουν, με βελτιωμένο οπτικό τομέα και τεράστιο αριθμό οχημάτων. Δυστυχώς, θα μπορούσαμε να δούμε βελτιώσεις σε κάποιους τομείς, αλλά το καθηλωτικό gameplay του Forza Motorsport 7 μπορεί να μας κάνει να προσπεράσουμε τις ατέλειες και να "βυθιστούμε" στον μαγικό κόσμο των αγώνων ταχύτητας. Αν αγαπάτε έστω και λίγο την ταχύτητα στους τέσσερις τροχούς και είστε κάτοχος Xbox One ή PC κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και αποκτήστε το.
87
Μάνος Γρυπάρης
2017-10-08
Το Forza Motorsport 7 καταφέρνει να δικαιώσει άλλη μία εξαιρετική προσπάθεια της Turn 10 Studios που μας προσφέρει πλέον μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Με δεκάδες ώρες gameplay στο Career mode, 700 οχήματα και πλήθος αναβαθμίσεων σίγουρα θα δικαιώσει όσους το αποκτήσουν. Θα γράψετε πολλά χιλιόμετρα, θα απολαύσετε τον πιο ρεαλιστικό τεχνικό τομέα της αγοράς και θα δώσετε σκληρές online μάχες. Αν μη τι άλλο θα αποσβέσετε την επένδυσή σας.
85
Χρήστος Παπέλης
2017-10-06
Εκτελεί τον σκοπό του στο 100%, είναι καλύτερο από το προηγούμενο σε κάθε τομέα και εισάγει νέα στοιχεία και καινοτομίες όχι μόνο στο franchise, αλλά στο genre γενικότερα. Αυτή η στροφή που κάνει το παιχνίδι στη δομή σε ένα πιο ευρύ κοινό, σίγουρα βάζει τους πάντες σε σκέψη όσον αφορά το μέλλον της σειράς, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η αγορά του είναι μονόδρομος ως το καλύτερο Racing game στο Xbox One χωρίς αμφιβολία.
80
Κων/νος Δημόπουλος
2017-10-04
Είναι εύκολο να υποστηριχθεί ότι το FM7 είναι το πλέον ολοκληρωμένο μέλος της σειράς αυτής της Microsoft, ότι είναι κορυφαίο τεχνικά και ώριμο οδηγικά, ότι καταφέρνει να απευθυνθεί μ' επιτυχία τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους αφοσιωμένους στην κατηγορία του παίκτες. Στο συγκεκριμένο υιοθετήθηκαν μεν ορισμένες αμφιλεγόμενες πρακτικές, όμως η συνολική ψυχαγωγική εμπειρία που προσφέρει παραμένει ελκυστική.
80
Δημήτρης Βασιλάκης
2017-10-02
Όσο και αν κοιτάξουμε στην αγορά, καλύτερος τίτλος του είδους δεν υπάρχει -περιμένουμε το GT Sports φυσικά- που να μπορεί να χωρέσει αρχάριο και έμπειρο και που να αγαπάει τόσο πολύ το αυτοκίνητο ώστε να το προσφέρει με την ίδια άνεση σε όλους και όχι μόνο σε λίγους εκλεκτούς. Και αυτό σε ένα επίπεδο είναι αρκετό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση